• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Manfrotto Mini Led Light ML240

Manfrotto Mini Led Light ML240
 • Manfrotto Mini Led Light ML240
 • Manfrotto Mini Led Light ML240
 • Manfrotto Mini Led Light ML240

De Manfrotto ML-240 is een LED lamp dat u kunt bevestigen op uw spiegelreflex camera, Micro Four Thirds of een compactcamera. De lamp is gemaakt voor het filmen bij weinig licht.

Lees meer...
€ 64.95
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

De Manfrotto ML-240 is een LED lamp dat u kunt bevestigen op uw spiegelreflex camera, Micro Four Thirds of een compactcamera. De lamp is gemaakt voor het filmen bij weinig licht. De lamp creeërt 5600K daglicht. De Pocket Led ML-240 heeft een flitsbevestiging aan de onderkant om de lamp te bevestigen aan uw hot-shoe. Ook wordt een bracket meegeleverd voor als u geen hot-shoe heeft op uw camera.

De ML-240 heeft een dimmer aan de achterzijde wat tevens de aan en uit knop is, en heeft maar 2x AAA batterij nodig om aangedreven te worden. De felheid van de lamp is 200 lux op 1 meter afstand. tevens beschikt de Manfrotto ML240 over een 3200K lamp aan de achterzijde zodat u uw camera perfect kunt blijven gebruiken, zelfs bij weinig licht.

Specificaties

- Aantal Led’s: 24 LED
- Bediening: 3 standen dimmer 100%-66%-33% power
- Kleurtemperatuur: 6000K
- Lichtsterkte: 200 LUX op 1 meter
- Power: 2x AAA batterij
- Aansluiting: incl. shoe mount
- Backlite: 3200K LED

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuwste producten

 1. 1Hahnel V-Mount Pro Charger
 2. 2Hahnel V-Mount Li-Ion
 3. 3Hahnel V-Mount Li-Ion
 4. 4Hahnel V-Mount Li-Ion
 5. 5Hahnel V-Mount Li-Ion

Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om u te
abonneren op onze nieuwsbrief.

Info Europa certificaat