• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Feiyu-Tech FY-G4 Ultra Handheld Gimbal (3-Axis)

Feiyu-Tech FY-G4 Ultra Handheld Gimbal (3-Axis)
 • Feiyu-Tech FY-G4 Ultra Handheld Gimbal (3-Axis)
 • Feiyu-Tech FY-G4 Ultra Handheld Gimbal (3-Axis)

Met de Feiyu-Tech FY-G4 Ultra Handheld Gimbal kunt u uit de hand schok- en trillingsvrij opnames maken met uw GoPro 4, 3 of 3+ action cam.

Lees meer...
€ 299.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Met de Feiyu-Tech FY-G4 Ultra Handheld Gimbal kunt u uit de hand schok- en trillingsvrij opnames maken met uw GoPro 4, 3 of 3+ action cam. De FY-G4 is met één hand te bedienen en is voorzien van vier verschillende instellingen voor creatieve opnamemogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om de camera vast te zetten over alle drie de assen (pan, tilt en roll) of een instelling te selecteren waarbij de camera de bewegingen van het handvat soepel volgt. U kunt tussen de verschillende instellingen kiezen met behulp van een LED drukknop op de handgreep. De drukknop knippert om de geselecteerde modus aan te geven.

De FY-G4 Steadicam Gimbal stabiliseert ongewenste bewegingen perfect over alle drie de assen. Wat voor bewegingen u ook maakt met uw hand, het beeld van uw GoPro wordt snel en accuraat gecorrigeerd waardoor u een perfect rustig beeld verkrijgt. De FY-G4 werkt op twee meegeleverde batterijen van 900mAh die in het handvat geplaatst worden. Een lampje op de gimbal geeft aan wanneer u de batterijen weer op moet laden met behulp van de meegeleverde lader. De mount van de FY-G4 is zo gemaakt dat het ingebouwde LCD display van de GoPro 4 zichtbaar blijft zodat u gemakkelijk de compositie en kwaliteit van uw opnames kunt controleren. Daarnaast blijven alle toegangspoorten bereikbaar, ook als u een LCD Touch BacPac bevestigd hebt.

Specificaties

- Draadloos ontwerp
- Indicatielampje voor batterijniveau
- Panhoek: 160 graden naar links en 160 graden naar rechts
- Tilthoek van -160 graden tot +160 graden
- Roll hoek: -50 tot +50 graden
- Opstarttijd: 2.5 seconde
- Werkt op twee oplaadbare type 18350 batterijen van 900mAh
- Maximale belastbaarheid: 50 tot 120 gram
- Afmetingen: 23.9x7.5x6.5cm
- Gewicht: 265 gram

Meegeleverde accessoires

 • Vier 18350 batterijen (900mAh)
 • Lader
 • Afkomstig van Feiyu-Tech
 • 2 jaar garantie

Links

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuwste producten

 1. 1Panasonic DMW-FL220 -
 2. 2Panasonic Lumix G Vario
 3. 3Panasonic Lumix G Vario
 4. 4Canon EOS 40D body - BG2N
 5. 5Olympus E-500 Dubbelzoomkit:

Nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om u te
abonneren op onze nieuwsbrief.

Info Europa certificaat