• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Sandisk 32GB Ultra Fit USB 3.0 Flash Drive

Sandisk 32GB Ultra Fit USB 3.0 Flash Drive
 • Sandisk 32GB Ultra Fit USB 3.0 Flash Drive
 • Sandisk 32GB Ultra Fit USB 3.0 Flash Drive
 • Sandisk 32GB Ultra Fit USB 3.0 Flash Drive

Zo klein dat u er nauwelijks last van heeft. Zo snel dat u nauwelijks hoeft te wachten. Deze ultra kleine, onopvallende drive staat klaar als extra opslagruimte, of verplaatst mediabestanden supersnel tussen apparaten.

Lees meer...
€ 18.95
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Zo klein dat u er nauwelijks last van heeft. Zo snel dat u nauwelijks hoeft te wachten. Deze ultra kleine, onopvallende drive staat klaar als extra opslagruimte, of verplaatst mediabestanden supersnel tussen apparaten.

Geniet van snelheden die tot 15 keer sneller zijn dan die van USB 2.0-schijven1, kopieer een volledige film in minder dan 30 seconden.

Handige opslag voor al je apparaten.
Vergroot uw opslagcapaciteit met tot 128 GB3 met deze kleine, bescheiden USB 3.0-flashdrive. Sluit hem aan op moeilijk toegankelijke plekken zoals de USB-poort van uw TV om video's af te spelen of neem hem mee voor uw laptop of in de auto.

Neem media supersnel mee waar u ook heen gaat.
Niet langer wachten met supersnelle USB 3.0-prestaties. Het is nu gemakkelijker dan ooit op uw video's, foto's en muziekbestanden tussen apparaten uit te wisselen. Kopieer een volledige film tot 15 keer sneller dan met standaard USB 2.0-schijven1.

Houd uw persoonlijke bestanden privé.
De SanDisk Ultra Fit USB 3.0-flashdrive wordt geleverd met SanDisk SecureAccess4, waarmee u een met wachtwoord beveiligde privémap op uw flashdrive kunt maken. Uw bestanden zijn beveiligd met 128-bit AES-versleuteling, dus u kunt uw USB-drive uitlenen zonder dat uw privacy in gevaar komt.

Herstel verloren of beschadigde bestanden.
Met een jaar gratis gebruik van RescuePRO®5-software, kunt u bestanden terughalen, die u eigenlijk niet had willen wissen.

Specificaties

- Leessnelheid: tot 150 MB/s
- Generatie: USB 3.0

Meegeleverde accessoires

 • Afkomstig van Sandisk Nederland!
 • 5 jaar garantie

Links

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.