• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Sony WF-SP700NB wireless NC in-ear headphones zwart

Sony WF-SP700NB wireless NC in-ear headphones zwart
 • Sony WF-SP700NB wireless NC in-ear headphones zwart
 • Sony WF-SP700NB wireless NC in-ear headphones zwart
 • Sony WF-SP700NB wireless NC in-ear headphones zwart

Haal alles uit uw work-out met de compleet draadloze WF-SP700N-hoofdtelefoon. Noise Cancelling-technologie blokkeert alle afleidingen dus blijf gefocust, geniet in de omgevingsgeluidsmodus van muziek en hoor de geluiden om u heen.

Lees meer...
€ 199.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

Geen afleiding met Digital Noise Cancelling

Als u die speciale afspeellijst nodig hebt om uw work-out naar een hoger niveau te tillen, blokkeert Wireless Noise Cancelling de geluiden van de sportschool of een lawaaierige omgeving, zodat u alleen overblijft met de beat.

Blijf op de hoogte met de omgevingsgeluidsmodus

De omgevingsgeluidsmodus houdt u geconcentreerd terwijl u beweegt. Mix de muziek waar u van houdt, met de geluiden van uw omgeving, geniet van uw favoriete nummers en hoor nog steeds de stem van uw work-outvriend.

Ja tegen muziek, nee tegen zweet

Dankzij de IPX4-classificatie en het beschermingsmateriaal belemmeren waterdruppels en zweet deze hoofdtelefoon of uw work-out niet

U beweegt, uw hoofdtelefoon niet

Deze oordopjes zijn uitgebreid getest in echte work-outs en in vier maten verkrijgbaar voor een stevige pasvorm die zich aanpast aan uw oren. Bovendien zorgt de siliconen steunfitting ervoor dat ze comfortabel op hun plaats blijven.

Diepere baslijnen met EXTRA BASS™

Boost uw beats én uw prestaties. Geniet met EXTRA BASS™ van dreunende beats met krachtige lage tonen en feest de hele nacht door.

Veilig, beveiligd en met alle kracht die u nodig hebt

Met een volledig opgeladen hoofdtelefoon kunt u drie uur luisteren. De compacte oplaadbehuizing houdt uw hoofdtelefoon op zijn plaats en biedt nog eens twee keer drie uur luisteren. Dat is dus negen uur muziek voor een hele dag luisterplezier.

Specificaties

- Afmetingen: Ongeveer 61,3 x 58,7 x 38 mm
- Gewicht: Ongeveer 7,6 g x 2 (excl. boogondersteuning)
- Oplaadtijd van de batterij: Ca. 1,5 uur
- Oplaadmethode batterij: Opladen via USB (met doosje)
- Batterijlevensduur (bij continu afspelen): Max. 3 uur
- atterijlevensduur (wachttijd): Max. 8 uur (NC ON)/max. 35 uur (NC OFF)

Meegeleverde accessoires

 • Oplaaddoosje
 • Boogondersteuning (M/L)
 • Hybride oordopjes lang (SS, S, M, L)
 • Micro-USB-kabel

Sony WF-SP700NB wireless NC in-ear headphones zwart

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.