• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

MacWet Climatec Long Photo Gloves Black 7.5cm

MacWet Climatec Long Photo Gloves Black 7.5cm

Nooit meer koude handen tijdens het fotograferen! De MacWet Climatec long cuff fotohandschoen heeft een perfecte grip. Deze lekker warme handschoen is speciaal ontwikkeld voor koudere weersomstandigheden. Ze zijn ideaal bruikbaar voor natuurfotografie, want deze fotohandschoenen zorgen er voor dat je handen warm blijven.

Lees meer...
€ 39.95
Webshop: Levertijd 3 tot 5 dagen
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Nooit meer koude handen tijdens het fotograferen! De MacWet Climatec long cuff fotohandschoen heeft een perfecte grip. Deze lekker warme handschoen is speciaal ontwikkeld voor koudere weersomstandigheden. Ze zijn ideaal bruikbaar voor natuurfotografie, want deze fotohandschoenen zorgen er voor dat je handen warm blijven. Bovendien verbeteren ze de grip op je apparatuur. De unieke Aquatec stof reguleert de luchtstroom rond je handen en reageert op vocht, temperatuur- en weersveranderingen waardoor Climatec handschoenen altijd maximaal comfort, gevoel en grip bieden, hoe nat het ook is. "All grip, no slip" is het motto van MacWet, en dat is niet voor niets.

Aangezien de meeste handschoenen oncomfortabel en lomp zijn, besloot de Britse McSport Group, fabrikant van MacWet handschoenen, er eentje te ontwikkelen die niet slechts warmte biedt, maar ook comfort, gevoel en grip. Om dit te bereiken is de ademende Aquatec-stof gecombineerd met een warme fleece voering binnenin en een wind- en waterdichte voering op de rug. De Aquatec-stof zorgt ervoor dat water en vocht snel langs en over het handschoenoppervlak worden afgevoerd. De ademende handschoenen zorgen op die manier altijd voor grip. En omdat ze als een tweede huid om je handen sluiten, zorgen deze fotohandschoenen bovendien voor een perfect gevoel in je vingertoppen zodat je probleemloos je apparatuur kunt bedienen.

Oorspronkelijk bedoeld als handschoen voor waterskiën:
Gesterkt door het succes van de Micromesh, de eerste handschoen van MacWet die bedoeld was als waterskihandschoen, werden meerdere typen handschoenen ontwikkeld. De isolerende, wind- en waterdichte Climatec is er daar een van. Deze handschoen spreekt aan door de mogelijkheid om onder slechte weersomstandigheden toch maximale grip en gevoel te hebben in je handen, zonder aan comfort te verliezen. Dat bleek meer sporters van over de hele wereld aan te spreken, vandaar dat je tegenwoordig MacWet handschoenen aantreft in alle mogelijke actiesporten.

Specificaties

- All Grip No Slip
- Moisture Managemenet
- Easy Wear Easy Care

Meegeleverde accessoires

 • Afkomstig van MacWet Nederland!
 • Niet goed geld terug! (binnen 30 dagen)
 • 2 jaar garantie

Links

MacWet Climatec Long Photo Gloves Black 7.5cm

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.