• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Lume Cube Mounting Bars voor DJI Phantom 4 Drone Blue

Lume Cube Mounting Bars voor DJI Phantom 4 Drone Blue
 • Lume Cube Mounting Bars voor DJI Phantom 4 Drone Blue
 • Lume Cube Mounting Bars voor DJI Phantom 4 Drone Blue

Met de Lume Cube Mounting Bars voor de DJI Phantom 4 drone kan je Lume Cube de lucht in. Letterlijk. Dankzij deze handige Mounting Bars bevestig je heel eenvoudig twee Lume Cubes aan het landingsgestel van een DJI Phantom 4 om ook vanuit de lucht je onderwerp perfect te belichten.

Lees meer...
€ 49.00
Webshop: Levertijd 3 tot 5 dagen
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Met de Lume Cube Mounting Bars voor de DJI Phantom 4 drone kan je Lume Cube de lucht in. Letterlijk. Dankzij deze handige Mounting Bars bevestig je heel eenvoudig twee Lume Cubes aan het landingsgestel van een DJI Phantom 4 om ook vanuit de lucht je onderwerp perfect te belichten. De Mounting Bars zijn leverbaar in de kleuren blauw, zwart of wit zodat je een heel eigen look aan je DJI Phantom 4 drone kunt geven.

Licht voor drones.
Een Lume Cube is een met siliconen bekleed vierkant blokje met en krachtige LED-lamp. De afmetingen zijn slechts 3,8cm x 3,8cm en daardoor is een Lume Cube ideaal te gebruiken als externe lichtbron voor je DJI Phantom 4 drone. De Lume Cube levert bij vol vermogen ongeveer 20 minuten licht. Deze ultracompacte en superlichte videolamp heeft maar liefst 1500 lumen vermogen dat je kunt dimmen van 1500 naar 0 Lumen. Door met de mounting bars twee Lume Cubes aan je DJI Phantom 3 te bevestigen heb je dus ook in de schemer en 's avonds de mogelijkheid om je onderwerp te belichten met in totaal maar liefst 3000 lumen aan licht. De kleurtemperatuur van de LED is 6000° kelvin, wat mooi helder wit licht oplevert. Je kunt de Lume Cube in ongeveer 1,5 uur weer opladen met de meegeleverde USB-kabel.

Bedien je Lume Cube met de App.
Je schroeft de Lume Cube op de 1/4-inch statiefschroef van de Mounting Bar en daarna klem je de Mounting Bar tussen de poten van het landingsgestel van je Drone. De Mounting Bar is van sterk, lichtgewicht en verend materiaal en klemt zichzelf muurvast. De Lume Cube richt je vervolgens dezelfde kant op als de camera van de drone. Je bedient de Lume Cube heel simpel via wifi of Bluetooth met de speciale app. Die is er zowel voor Apple iOS als voor Android. Het is mogelijk om met de app tot maar liefst 100 Lume Cubes tegelijk aan te sturen en de helderheid van de videolamp te regelen voor iedere afzonderlijke Lume Cube.

Waarom Lume Cube?
Het idee achter Lume Cube is dat alle goede fotografie één ding gemeen heeft: een buitengewone belichting. Dankzij de iPhone, Android smartphones en GoPro is fotograferen en filmen voor meer mensen bereikbaar dan ooit, maar je bent wel gebonden aan daglicht omdat die apparaten minder presteren bij schemer en in het donker. Lume Cube is van mening dat je ook met deze apparatuur moet kunnen werken zoals met professional spullen. Daarom werd een supercompacte maar wel zeer krachtige flitser en videolamp ontwikkeld die overal en altijd gebruikt kan worden om je onderwerp perfect te belichten.

Over Lume Cube.
Het jonge bedrijf Lume Cube is gevestigd in San Diego, Californië. Zoals meer Amerikaanse ondernemingen die zich bezighouden met accessoires voor GoPro's en smartphones is ook Lume Cube een startup die voorkomt uit een slim idee van een paar mensen met als passie surfen en reizen. Kickstarter zorgde in november 2014 voor de aftrap van Lume Cube nadat de oprichters van mening waren dat er behoefte was aan een supercompacte flitser en videolamp om altijd en overal bij je te hebben.

Meegeleverde accessoires

 • Afkomstig van Lume Nederland!
 • 2 jaar garantie

Lume Cube Mounting Bars voor DJI Phantom 4 Drone Blue

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.