• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Olympus CSCH-121 BLK - Universal Tough Camera Case - Black

Olympus CSCH-121 BLK - Universal Tough Camera Case - Black
 • Olympus CSCH-121 BLK - Universal Tough Camera Case - Black
 • Olympus CSCH-121 BLK - Universal Tough Camera Case - Black

Deze etui is geschikt voor alle Olympus Tough-camera's. Het is gemaakt van dik maar zacht rubber met een neopreenbovenzijde zodat u het etui makkelijk kunt sluiten met een verstelbare stopper.

Lees meer...
€ 34.90
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Deze etui is geschikt voor alle Olympus Tough-camera's. Het is gemaakt van dik maar zacht rubber met een neopreenbovenzijde zodat u het etui makkelijk kunt sluiten met een verstelbare stopper. Het slimme ontwerp en de gebruikte materialen beschermen uw camera tegen krassen, stoten en vallen, zowel op het land als in het water. De gaasconstructie laat water door en het droogproces wordt versneld doordat het siliconenmateriaal lucht doorlaat. Het lusje voor de riembevestiging en de karabiner maken het heel eenvoudig om uw camera overal te gebruiken zonder u zorgen te maken over waar u 'm moet opbergen. En aangezien er geen sprake is van metalen onderdelen, hoeft u ook niet bang te zijn voor roest.

Specificaties

- Gemaakt van dik siliconenrubber in combinatie met neopreen
- Ideale bescherming tegen krassen en stoten
- Voor gebruik op het land en in het water
- Gaasmateriaal dat water doorlaat en snel droogt
- Voorzien van een lusje voor bevestiging aan een riem, en een karabiner
- Karabiner en stopper van plastic (om roest te voorkomen is er geen metaal gebruikt)
- Ideaal voor buitenactiviteiten
- Verkrijgbaar in drie kleuren: rood, blauw en zwart
- Geschikt voor alle Olympus TOUGH-camera's

Meegeleverde accessoires

 • Afkomstig van Olympus Nederland!
 • 2 jaar garantie

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.