• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Mindshift UltraLight Dual 36L -black magma

Mindshift UltraLight Dual 36L -black magma
 • Mindshift UltraLight Dual 36L -black magma
 • Mindshift UltraLight Dual 36L -black magma
 • Mindshift UltraLight Dual 36L -black magma
 • Mindshift UltraLight Dual 36L -black magma

De Mindshift Ultralight Dual 36L is een ideale compagnon voor de echte buitenmens. Zoals de naam al zegt is dit echt een lichtgewichttas, maar toch is het een krachtpatser met een hoop mogelijkheden.

Lees meer...
€ 224.99
Webshop: Levertijd 3 tot 5 dagen
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

De Mindshift Ultralight Dual 36L is een ideale compagnon voor de echte buitenmens. Zoals de naam al zegt is dit echt een lichtgewichttas, maar toch is het een krachtpatser met een hoop mogelijkheden.

Het cameravak bestaat uit een losse tas welke in de rugtas geplaatst kan worden. Hierdoor heeft de camera een veilige, eigen plek in de tas. Deze is toegankelijk via de zijkant van de rugtas. U kan dus altijd snel bij uw apparatuur.
Dit camera gedeelte kan ook uit de rugtas gehaald worden en als losse cameratas dienen. Makkelijk als u even niet de hele rugtas mee wilt nemen.

Het boventste vak dient als dagpak. Hier kan een behoorlijke hoeveelheid spullen in meegenomen worden. Een fles water, brood, een appel, een regenjack, meer dan voldoende om een hele dag mee vooruit te kunnen.

De Mindshift UltraLight Dual 36L heeft een apart vak voor een waterzak. Hier kan een 2L zak in geplaatst worden met een slang die door de bovenkant naar voren geleidt kan worden.

Deze tas kenmerkt zich door het hoge draagcomfort. Het is fijn dat u op een lange wandeltocht, zich geen zorgen hoeft te maken over een oncomfortabele lading op uw rug.

Specificaties

- Geschikt voor: 1 DSLR met 2 a 3 extra lenzen
- Totale inhoud: 36L
- Kleur: Zwart
- Gewicht: 1500 gram
- Regenhoes: Ja

Links

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.