• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Vanguard Alta Acces 38X

Vanguard Alta Acces 38X
 • Vanguard Alta Acces 38X
 • Vanguard Alta Acces 38X
 • Vanguard Alta Acces 38X
 • Vanguard Alta Acces 38X

De ALTA ACCESS 38X is een professionele dynamische tas met maximale capaciteit voor een Pro DSLR gebruiker en biedt plaats voor een Pro DSLR body, extra body, 6 lenzen, een flitser, een 15" laptop of tablet en een statief. Perfect voor fotojournalisten en fotografen van evenementen en ideaal voor onderweg.

Lees meer...
€ 229.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

Met slechts één snelle opening aan de bovenkant van de rits garanderen we opnames in een fractie van een seconde. Om nog maar te zwijgen van het zoeken naar een lens om te wisselen, of een flitser te bereiken binnen handbereik.

Goed opgevulde interne compartimenten, verdelers en buidels bieden een eenvoudige maar veelzijdige opstelling. De ALTA ACCESS 38X biedt moeiteloos plaats aan een professionele kit, die bestaat uit een Pro DSLR, een extra body, 6 lenzen (tot 300mm f / 4.0), een flitser en een veelvoud aan accessoires. Andere benodigdheden worden ook behandeld en beschermd in een 15 "laptop of tablet-etui, speciale accessoiresvakken en interne en externe pouches. Voor de snelgroeiende video-aangedreven professionals is ons optimale statief dragende systeem geïntegreerd in het ontwerp en deze unieke connector kan ook worden gebruikt voor het bevestigen van persoonlijke items zoals een jas. Bij Vanguard weten we dat een geweldige tas er een is die je wilt dragen, zelfs wanneer je niet op tijd bent, dus veelzijdigheid is de sleutel, en de afneembare insert, verdelers en pouches kunnen in één eenvoudige stap worden geplaatst of weer verwijderd, waardoor je een naadloze overgang van cameratas naar een dagelijkse messenger bag en terug!

De ALTA ACCESS messenger-stijl draagtas wordt versterkt door een goed gevoerde antislip schouderriem en een extra torso-stabiliserende riem, voor optimale gewichtsverdeling wanneer diagonaal wordt geslagen. Wanneer snelle actie niet vereist is, kunnen andere comfortabele draagwijzen worden gebruikt, zoals de eenvoudige omzetting in de configuratie als rugzak of de verbinding met het handvat van uw bagage langs de wielen.

Specificaties

- Dslr plek: 2
- Lens capaciteit: 6
- Laptop grootte: 15"
- Tas Type: Schouder
- Garantie: gelimiteerd Levenslang
- Afmetingen binnen: 380 x 160 x 280mm
- Afmetingen buiten: 445 x 260 x 305mm
- Gewicht: 1,82kg
- Kleur: zwart

Meegeleverde accessoires

 • Afkomstig van Vanguard Nederland!

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.