• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

ImmersionRC Vortex Mobius montage plaat

ImmersionRC Vortex Mobius montage plaat
 • ImmersionRC Vortex Mobius montage plaat
 • ImmersionRC Vortex Mobius montage plaat

Hiermee kunt u een Mobius of gelijksoortige actioncam schuin omhoog gericht op de Vortex monteren. Als u eenmaal wat sneller vliegt dan zal de racequad schuin naar voren in de lucht hangen. Met de standaard rechte bevestiging filmt U dan de grond! Dat is vast niet de bedoeling.

Lees meer...
€ 10.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Hiermee kunt u een Mobius of gelijksoortige camera schuin omhoog gericht op de Vortex monteren. Als u eenmaal wat sneller vliegt dan zal de racequad schuin naar voren in de lucht hangen. Met de standaard aanwezige bevestigingsplaat zal de camera dan de grond filmen en dat is vast niet de bedoeling.
Dit kan opgelost worden door de standaard plaat te vervangen door deze kit. Hiermee wordt de actioncam schuin naar boven gericht op de Vortex gemonteerd en filmt daardoor dus recht naar voren als de quad schuin in de lucht hangt.
Er is ook een versie voor de GoPro beschikbaar.
De hele kit is gemaakt van carbon.
Let op: wordt zonder handleiding geleverd, kijk goed op de plaatjes hoe u 'm in elkaar moet schroeven. U hoeft niets te lijmen. De moertjes in de rode dopjes klokken en deze in de uitsparingen plaatsen. Als u het goed doet dan past alles precies in elkaar.
Komt u er met de montage niet uit, mail ons dan even.
Wordt geleverd zonder camera.

Specificaties

- Model: VX4UPGMOB

Meegeleverde accessoires

 • Alle onderdelen op de foto worden geleverd.

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.