• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

Gemfan 5040 plastic propeller 2 x zwart

Gemfan 5040 plastic propeller 2 x zwart

De 5040 propeller voor alle racequads. Goedkoop, stevig, goed gebalanceerd en bruikbaar op alle 240, 250 en 280 quads. De set bestaat uit 2 propellers en 2 verloopstukjes zodat ze passen op diverse motorassen.

Lees meer...
€ 2.45
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

De standaard propeller voor alle racequads, goedkoop, stevig en bruikbaar op alle 240, 250 en 280 quads. De set bestaat uit 2 zwarte en voor elk een verloopstukje zodat ze passen op diverse motorassen. De propeller heeft zelf een gat van 5 mm. 1 is voor een rechtsom draaiende motor en een voor een linksom draaiende motor.
De 5040 propeller levert iets meer opwaardse druk in vergelijking met de standaard 5030 propeller.

Specificaties

- Geleverd: 1 x rechtsom zwart, 1 x linksom zwart, 2 x verloopsetje
- Lengte: 5 inch
- Pitch: 4 inch
- Diameter motoras gat: 5mm

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

  • All risk dekking
  • Werelddekking all risk tijdens vakantie
  • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
  • Verlengde garantiedekking
  • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
  • Uw apparatuur altijd verzekerd!
  • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.