• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

FrSky RX8R-EU redundancy ontvanger

FrSky RX8R-EU redundancy ontvanger
 • FrSky RX8R-EU redundancy ontvanger
 • FrSky RX8R-EU redundancy ontvanger
 • FrSky RX8R-EU redundancy ontvanger

Redundancy uitvoering van de bekende X8R ontvanger. 8 normale PWM uitgangen voor servo's en 16 gecombineerde kanalen op de S.bus.

Lees meer...
€ 50.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Deze RX8R ontvanger kan in een master/slave setup gebruikt worden door de SBUS uitgang van de slave receiver aan te sluiten op de SBUS ingang van de master receiver. De servo's sluit u aan op de master receiver.
U kunt de master en de slave receiver dan zo ver mogelijk uit elkaar op uw model plaatsen zodat eventuele stoorsignalen van b.v. uw VTx geminimaliseerd worden.
Mocht de master receiver geen signaal meer ontvangen en in fail-safe mode willen schieten dan wordt er eerst gekeken of er nog een signaal van de slave receiver komt. Zo ja, dan zal dat signaal gebruikt worden en is uw model nog steeds bestuurbaar.

Deze ontvangers gebruikt u dus altijd per 2 stuks.

Gebruik de D16 mode in uw FrSky zender om te binden met deze ontvanger.

Deze ontvanger is voorzien van EU LBT firmware. Dit betekent dat deze alleen werkt met een FrSky zender die ook voorzien is van EU LBT software. Alle zenders die wij verkopen zijn voorzien van deze software en werken dus zonder problemen met deze ontvanger samen.
Het is altijd mogelijk om andere firmware in de RX8R ontvanger te flashen.

Specificaties

- Afmeting: 46.5mm x 27mm x 15mm
- Gewicht: 12.1g
- Werkspanning: 4-10.0V
- Stroomverbruikt: 100mA op 5V
- Aantal kanalen: 8 x PWM (servo aansluitingen) en 16 op de SBUS
- Bereik: >1.5km
- RSSI uitgang: analoge spannings uitgang (0~3.3V)
- S.Bus uitgang: ja
- Smart port ingang: ja
- Firmware: EU LBT

Meegeleverde accessoires

 • 1 x RX8R ontvanger
 • linkjes
 • handleiding

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.