• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Metabones EOS naar Sony E-mount T adapter speedbooster (META-701)

Metabones EOS naar Sony E-mount T adapter speedbooster (META-701)
 • Metabones EOS naar Sony E-mount T adapter speedbooster (META-701)
 • Metabones EOS naar Sony E-mount T adapter speedbooster (META-701)
 • Metabones EOS naar Sony E-mount T adapter speedbooster (META-701)

Met deze adapter kunt u Canon EF en EF-S lenzen op uw Sony E-mount camera gebruiken met behoud van autofocus. Nieuw optische ontwerp! Geavanceerde 5-element met 4-groepen optisch ontwerp met ultra-high-index tanatalum gebaseerde optisch glas om buitengewone optische prestaties met een verbeterde hoek, scherpte, vervorming en minder vignettering te bereiken.

Lees meer...
€ 799.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

Nieuw optische ontwerp! Geavanceerde 5-element met 4-groepen optisch ontwerp met ultra-high-index tanatalum gebaseerde optisch glas om buitengewone optische prestaties met een verbeterde hoek, scherpte, vervorming en minder vignettering te bereiken.

Net als de revolutionaire originele Metabones Speed ​​Booster aangekondigd in januari 2013, de Speed ​​Booster ULTRA heeft een vergroting van 0.71x, en dus effectief vermindert de cropfactor van spiegelloze camera's met DX-formaat sensor, zoals Sony E-mount en Fuji X- mount camera's, van 1.5x tot 1.07x. De nieuwe ULTRA maakt zeer effectief gebruik van exotische materialen aan de verste grens van glas technologie en daardoor goed gecorrigeerd voor vrijwel alle fullframe SLR lenzen ongeacht uittredepupil afstand. Zo is de Speed ​​Booster ULTRA presteert zeer goed met professionele f / 2.8 zoomlenzen zoals de 24-70mm f / 2.8 en 70-200mm f / 2.8 zooms door Canon en Nikon 17-50mm f / 2.0 en produceren 50- 142mm f / 2.0 high-speed zoomt, respectievelijk. Ook high-speed vaste brandpuntsafstand lenzen, zoals een 50mm f / 1.2 zal worden omgezet in een 35.5mm f / 0.9 lens met een uitstekend contrast en de resolutie van het centrum tot aan de randen van het beeld.

Specificaties

- Verhoging van het maximale diafragma met 1 stop.
- Verhoging van MTF.
- Maakt lens 0.71x breder.
- Geavanceerde 5-element / 4-groep optisch ontwerp met ultra-high-index tanatalum gebaseerde optisch glas door Caldwell Fotografische in de Verenigde Staten (patent aangevraagd).
- Elektronische integratie van diafragma, gecontroleerd door of van de camera body.
- Gedeeltelijke autofocus ondersteuning voor late-model (na 2006) Canon objectieven.
- Aangedreven door de camera body. Geen externe stroombron nodig.
- Hoogwaardige 32-bit processor en efficiënte schakelende voeding.
- Het statief voet is afneembaar en compatibel met Arca Swiss, Markins, Photo Clam bal hoofd.
- Flocken materiaal coating binnen de binnenste gat om de interne reflectie te verminderen.

Meegeleverde accessoires

 • Opberg box
 • 2x Imbus sleutel
 • 2 jaar garantie

Links

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief