• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Panasonic Lumix S PRO 70-200mm F4 O.I.S.

Panasonic Lumix S PRO 70-200mm F4 O.I.S.
 • Panasonic Lumix S PRO 70-200mm F4 O.I.S.
 • Panasonic Lumix S PRO 70-200mm F4 O.I.S.
 • Panasonic Lumix S PRO 70-200mm F4 O.I.S.

Prachtige zoomlens voor het Panasonic S full frame systeem met een brandpuntsafstand van 70mm tot 200mm met een vast diafragma van F4.
Filtermaat 77mm.

Lees meer...
€ nog niet bekend
Webshop: Nog niet leverbaar
Winkel: Nog niet leverbaar

Omschrijving

Voor fotografie buitenshuis vereist een hoge mate aan reactievermogen en mobiliteit bij elke afmeting van de camera.
Door het ruime scherpstelgebied te dekken van 70 mm middellange tele tot 200 mm tele, is de LUMIX S PRO 70-200 mm F4 O.I.S. een uitstekende keuze voor portretten, sport, wildlife en veel andere genres.
De mogelijkheid om 1,4x en 2,0x teleconverters te gebruiken, breidt de mogelijkheden verder uit.
Daarnaast werkt de snelle en nauwkeurige autofocus met een lineaire motor en 480 fps AF-regeling samen met de 6-stop 5-assige Dual I.S. om u te helpen bij het vol vertrouwen vastleggen van actieve momenten.

De LUMIX S PRO-lenzen, die aan de strenge normen van LEICA voldoen, bieden een uitstekende resolutie van het midden tot de randen van het frame en over het gehele zoombereik.
Door uitstekende expressieve mogelijkheden zonder compromissen te bieden, zijn het ideale lenzen voor het LUMIX full-frame camerasysteem.
Zorgeloos en spontaan scènes vastleggen.
De optische beeldstabilisatietechnologie (OIS) die rechtstreeks is ingebouwd in de lens, zorgt voor een geweldige uitstraling van de foto's, met scherpe, onbewogen fotocontouren over het gehele beeld.
Deze lens is stof- en spatwaterbestendig* en is ontworpen voor gebruik bij temperaturen tot aan -10 °C, robuust genoeg om zelfs zwaar gebruik in het veld te doorstaan.
Het beschermt het interne lenssysteem tegen zand, regen en nog veel meer, waardoor het perfect geschikt is voor fotograferen onder zware omstandigheden.
Nu houdt niets je nog tegen om de creatieve natuur- of landschapsopnamen te maken waarvan elke fotograaf droomt.

Specificaties

- Lensconstructie: 23 elementen in 17 groepen (1 asferische lens, 1 UED lens, 3 ED lenzen, 1 UHR lens)
- Diafragma: 9 diafragma bladen
- Maximum Aperture: F4
- Kleinste Diafragma: F22
- Kortse Focus afstand: 0.92m
- Stabilisatie: Ja
- Afdichtingen: Ja, stof- en spatwaterbestendig
- Vergroting: Ongeveer 0.25x
- Filter Maat: 77mm
- Diameter: 84,4mm
- Lengte: 179mm
- Gewicht: 985 gram

Meegeleverde accessoires

 • Lensdop voor
 • Lensdop achter
 • Lens opbergzak
 • Statiefgondel
 • Afkomstig van Panasonic Nederland!
 • 2 jaar garantie

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.