• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Sony 500mm F4.0 G

Sony 500mm F4.0 G
 • Sony 500mm F4.0 G
 • Sony 500mm F4.0 G
 • Sony 500mm F4.0 G
 • Sony 500mm F4.0 G

Ultratelelens van zeer hoge kwaliteit voor sport- en natuurfotografen.

Lees meer...
€ 14999.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

Superieure ultratelelens met vaste brandpuntsafstand van 500 mm.

Ideaal voor sport- en natuuropnamen, maar ook voor andere geavanceerde beeldverwerkingstoepassingen waarvoor een zeer sterkte vergroting vereist is..

Het grote diafragma van maximaal F4.0 zorgt voor een snellere sluitertijd voor uitgebreidere opnamemogelijkheden.

Geavanceerde optische vormgeving met 11 elementen in 10 groepen, waaronder drie onderdelen van ED-glas (extra lage verstrooiing).

De exclusieve antireflecterende nanocoating van Sony op het oppervlak van de lens reduceert spiegelingen en schitteringen tot een absoluut minimum..

Een nieuw SSM-stuurcircuit (Super Sonic Wave Motor) garandeert uitermate snelle automatische scherpstelling - ideaal voor snel bewegende onderwerpen.

Compatibel met optische beeldstabilisatie met Super SteadyShot INSIDE waarmee alle Sony a SLT- en DSLR-camera's zijn uitgerust.

Rond diafragma met 9-lamellen voor prachtige vloeiende achtergrondvervaging ('bokeh').

Verbeterd bedieningsgemak met vier knoppen voor de scherpstelvergrendeling, twee DMF-standen voor direct handmatig scherpstellen en scherpstelschakelaar.

Meegeleverde zonnekap van koolstofvezel met zwart fluweel voor optimale absorptie van invallend licht.

Waterbestendige vormgeving met naadloze afdichtingen ter bescherming tegen stof en vocht, ideaal voor gebruik in combinatie met SLT-A77.

Specificaties

- Lensvatting: Sony A
- Brandpuntafstand: 500 mm
- Equivalent bij APS-C: 750 mm
- Diafragma: f4.0
- Minimaal diafragma: f22
- Bouw: 11 elementen in 10 groepen
- Diafragmalamellen: 9 afgeronde
- Beeldstabilisatie: Nee
- Minimale focusafstand: 4 m
- Geschikt voor Full frame: Ja
- Autofocus: Ja
- Manuele focus: Ja
- Filtermaat: 42 cm
- Gewicht: 3.46 kg

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.