• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Circular Wireless CPATCH12 1,2 GHz richtantenne

Circular Wireless CPATCH12 1,2 GHz richtantenne
 • Circular Wireless CPATCH12 1,2 GHz richtantenne
 • Circular Wireless CPATCH12 1,2 GHz richtantenne
 • Circular Wireless CPATCH12 1,2 GHz richtantenne
 • Circular Wireless CPATCH12 1,2 GHz richtantenne

FPV video patch antenne voor 1,2 GHz. Dit is een richtantenne voor de lange afstand.
De antenne's van Circular Wireless worden gezien als de beste voor het verzenden/ontvangen van video signalen.

Lees meer...
€ 75.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

FPV video patch antenne 1,200 tot 1,330 GHz.

Deze antennes worden meestal gebruikt om video signalen van uw modelbouw vliegtuig/helikopter/multicopter of drone te ontvangen en weer te geven op uw FatShark (of andere) video bril.

Dit is een professionele richtantenne van zeer goede kwaliteit en ontwikkelt door deskundigen op de universiteit van Valencia. Door het compacte formaat is de antenne goed mee te nemen en ook niet snel stuk te krijgen.

Het is een richtantenne dus deze moet wel op uw vliegtuig gericht blijven. Als u lange afstandsvluchten maakt dan kan dit op een statief maar als u rondvliegt dan zal een antenne tracker nodig zijn. Een antenne tracker zorgt dat de antenne meedraait met de positie van het vliegtuig zodat de antenne op die manier dus altijd op het vliegtuig gericht staat. De hoek waarin deze antenne gevoelig is, is 90 graden.

Deze antenne is bedoeld voor het ontvangen van video signalen op de grond. Op uw vliegtuig gebruikt u dan de SPW12 zend antenne die wij ook verkopen. Hiermee is het mogelijk om afstanden van 35 km te overbruggen.
Het bereik is natuurlijk ook afhankelijk van het vermogen van uw video zender en de gevoeligheid van de ontvanger.
Het beste is om uw video ontvanger (niet meegeleverd) met klitteband o.i.d. direct achterop deze antenne te bevestigen, een kabeltje van 10 cm hiervoor wordt bijgeleverd. Hoe korter deze kabel hoe beter het is.

Er zijn zogenaamde 'right hand polarised' en 'left hand polarised' antennes. Beide zijn even goed maar u moet er wel voor zorgen dat u op de zender en de ontvanger hetzelfde type gebruikt. Vliegt u met meerdere personen tegelijkertijd, dan is het aan te bevelen dat de een met right hand polarised vliegt en de ander met left hand polarised. Op die manier heeft u het minste last van storing op elkaar.

Let op: niet in elk land mag u de 1,2 GHz band gebruiken, controleer dit eerst! In Nederland mag een consument (in 2016) niet uitzenden op 1,2 GHz.

Dit is alleen de antenne, de ontvanger en statief die te zien zijn op de plaatjes worden niet meegeleverd.

Deze antenne heeft een normale SMA aansluiting, dus male, met pennetje wat uit de connector komt. Als u een RP-SMA ontvanger heeft waarbij er dus een pennetje uit de bril komt dan past deze antenne daar niet rechtstreeks op. U heeft dan een verloopstukje nodig. Deze leveren wij gratis bij deze antenne, geef bij het bestellen in het opmerkingen veld a.u.b. even door dat u dit nodig heeft. Service van de zaak.

Specificaties

- Frequentie: 1,2 GHz band (1,200 tot 1,330 GHz)
- Polarisatie: right hand circular polarised
- Aansluiting: SMA female, met gaatje in het midden
- Gewicht: 120 gram
- l x b x h: 130 mm x 130 mm x 18 mm (zonder SMA connector op de achterkant)

Meegeleverde accessoires

 • 1 x antenne
 • 1 x 10 cm koppelkabel met 2 x SMA male connectors voor aansluiting naar uw video ontvanger
 • 1x SMA female naar RP-SMA male Adapter (indien gewenst)

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.