• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

FatShark Trinity 3 axis head tracker module met kabels

FatShark Trinity 3 axis head tracker module met kabels
 • FatShark Trinity 3 axis head tracker module met kabels
 • FatShark Trinity 3 axis head tracker module met kabels
 • FatShark Trinity 3 axis head tracker module met kabels
 • FatShark Trinity 3 axis head tracker module met kabels

Trinity 3 axis head tracker module met kabels naar zender

Lees meer...
€ 49.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Mooier dan dit kunnen we het niet zeggen dus we laten de fabrikant maar even aan het woord:

"Trinity is the epic result of pairing an accurate 9DFO IMU with a revolutionary vector algorithm that anticipates and maps real head motion in free space. Trinity delivers the smoothest and most accurate 3 axis head tracker ever; it’s impossible to even imagine what could be improved as the performance is flawless. Rapid fluid 16 bit motion, zero error – the head tracker is so natural that it becomes an extension of your environment and you soon forget you are even using one. Trinity is a quantum leap forward in head tracking performance and has changed how FPV pilots fly."

Dit is dus een printje wat u in de Fatshark videobrillen kan steken. Hiermee kan de Fatshark uw hoofdbewegingen registreren en deze d.m.v. een kabel doorsturen naar de trainer poort van uw zender die u in uw hand heeft. Deze zender stuurt de informatie dan weer naar uw vliegtuig of drone en daar kunt u servo's een camera laten bewegen.
Dit klinkt heel ingewikkeld en dat is het ook. Maar als het eenmaal werkt dan kunt u tijdens het vliegen om u heen kijken! Zie ook de video op het video tabje als voorbeeld. Dus als u uw hoofd naar rechts draait dan zal de camera op uw vliegtuig ook naar rechts draaien etc. Dit is een hele mooi ervaring maar het kan wel verwarrend zijn. Daarom zit er een soort failsafe in het systeem. Als u uw hoofd helemaal naar beneden doet dan wordt de headtracker uitgezet en de camera in de neutraalstand gezet.

Voor meer info, handleiding en om te kijken welke zenders er ondersteund worden zie:
http://fpvlab.com/forums/showthread.php?7012

Let op: Als u zelf een kabel maakt naar uw zender en er gaat iets fout waardoor de head tracker stuk gaat dan zal FatShark de tracker niet onder garantie repareren!

Meegeleverde accessoires

 • 1 x Trinity head tracker, 3 assen
 • 1 x Futaba data kabel (model 2112)
 • 1 x JR/Spektrum data kabel (model 2113)
 • 1 x ezUHF data kabel (model 2114)

FatShark Trinity 3 axis head tracker module met kabels

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.