• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Flyduino Kiss ESC 2-5S 24A race edition - 32bit brushless motor ctrl

Flyduino Kiss ESC 2-5S 24A race edition - 32bit brushless motor ctrl
 • Flyduino Kiss ESC 2-5S 24A race edition - 32bit brushless motor ctrl
 • Flyduino Kiss ESC 2-5S 24A race edition - 32bit brushless motor ctrl
 • Flyduino Kiss ESC 2-5S 24A race edition - 32bit brushless motor ctrl

Met de Flyduino Kiss ESC 2-5S 24A kunt u uw eigen miniquad bouwen. Dit is een enkele module, dus voor aansturing van 1 motor.

Lees meer...
€ 22.90
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Als u een eigen miniquad/racequad wilt bouwen dan heeft u een aantal onderdelen nodig. Dit zijn o.a. een frame, motoren, esc's en een flight controller. ESC staat voor Electronic Speed Controller en dit is de module die de motoren aanstuurt. De ESC wordt weer aangestuurd door de Flight Controller (FC) en het werkt het beste als dat allemaal van 1 leverancier komt. Daarom adviseren wij u om de Kiss FC (het liefst bij ons...) te kopen als u deze ESC's gaat gebruiken.

De top race piloten van de wereld (Charpu, Mr. Steel, Chad, Ummagawd etc.) vliegen met Kiss FC en ESC's omdat ze dit gewoon de beste vinden.
De Kiss ESC bestaat bestaat nog niet zo lang en alhoewel iedereen ze eigenlijk wilde hebben vanwege de uitmuntende prestaties, hadden de eerste versies nogal wat kwaliteitsproblemen. Het product is ontworpen in Duitsland maar werd geproduceerd in China en daar ontstonden de problemen. Inmiddels zijn die problemen opgelost en kunt u zonder twijfel de Kiss producten gebruiken.

Voor de gebruiksaanwijzing en programmering verwijzen we u naar de website van de leverancier want die worden zeer regelmatig bijgewerkt. Zie de link onderaan.

Let op 1: voor het inbouwen van deze elektronica dient u over goede soldeer vaardigheden en een goede soldeerbout te beschikken.

Let op 2: deze elektronica is tijdens het inbouwen gevoelig voor statische elektriciteit. Zorg dus voor goede aarding als u met dit printje werkt.

Specificaties

- Processor: 32-bit ARM Cortex MCU @48Mhz
- Telemetrie mogelijk: ja, spanning, stroomverbruik, temperatuur en toerental worden doorgegeven aan de Kiss FC
- Beveiliging tegen overbelasting: ja, stroomverbruik wordt beperkt tot 30A
- Beveiliging tegen te hoge temperatuur: ja, bij meer dan 120 graden wordt het stroomverbruik verminderd
- Voor: Race Multicopters (24A continu stroomverbruik)
- Toerental: max. RPM (450.000ERpm, 64.000Rpm met een 14Pol motor)
- Afmeting: 19 x 27 mm
- Gewicht: 3 g
- Remmen: stroom wordt teruggevoerd naar de accu, vandaar alleen LiPo's gebruiken
- Voeding: 6 - 25V, 2-5S LiPo. bij 5S LiPo wordt een 100 - 400 uF condensator op de ESC voedingsaansluiting geadviseerd
- Stroomverbruik: max. 24A continu, 30A burst
- Protocollen: Oneshot42, Oneshot125 en normaal (25 - 500Hz) PWM auto detect.

Meegeleverde accessoires

 • 1 x 24A ESC

Links

Flyduino Kiss ESC 2-5S 24A race edition - 32bit brushless motor ctrl

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.