• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Lowepro QuadGuard BP X2 Black/Grey

Lowepro QuadGuard BP X2 Black/Grey
 • Lowepro QuadGuard BP X2 Black/Grey
 • Lowepro QuadGuard BP X2 Black/Grey
 • Lowepro QuadGuard BP X2 Black/Grey
 • Lowepro QuadGuard BP X2 Black/Grey

De QuadGuard BP X2 dronerugzak is de grotere versie van de QuadGuard BP X1. Deze forse dronerugzak is door Lowepro speciaal ontworpen voor FPV quad racing drones volgens het principe: "gebouwd voor drone racers door drone racers".

Lees meer...
€ 169.00
Webshop: Levertijd 3 tot 5 dagen
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

De QuadGuard BP X2 dronerugzak is de grotere versie van de QuadGuard BP X1. Deze forse dronerugzak is door Lowepro speciaal ontworpen voor FPV quad racing drones volgens het principe: "gebouwd voor drone racers door drone racers". In deze praktische rugzak vervoer je probleemloos en veilig maximaal twee FPV race drones met propellers tot 5-inch. Ter plaatse is deze Quadcopter rugzak je werkplaats en basisstation in één.

De praktische QuadGuard BP X2 rugzak is door Lowepro speciaal ontworpen om tot twee FPV Quadcopter racing drones mee te kunnen nemen. Een van de twee kun je aan de lussen aan de voorzijde van de rugzak bevestigen, klaar voor gebruik. De andere berg je op in het grote binnenvak. Je FPV quadcopters en alle essentiële flightgear neem je op die manier comfortabel en gemakkelijk mee in deze gepantserde rugzak en ter plekke gebruik je de dronetas als "basis" tijdens de race. In de handige zijvakken berg je waterflessen op en aan de forse draaglussen hang je een statief. Alles bij de hand en toch je handen vrij!

In het impactbestendige interieur van deze met FormShell verstevigde fototas is ruimte om je drone veilig op te bergen. Je bevestigt de complete drone aan de speciale insert, die je vervolgens diep in de rugzak plaatst in het speciale gepantserde opbergvak. Tijdens drone racing gaan er dingen stuk, maar niet onderweg naar de race dankzij deze rugzak! Binnen in het gepantserde hoofdvak berg je verder alle kwetsbare onderdelen op zoals de afstandsbediening en je FPV bril / LCD-scherm. Daarnaast is er enorm veel ruimte voor extra accu's zodat je kunt blijven vliegen. Bovendien is er ruimte voor gereedschap, kabels en persoonlijke spullen en voor een GoPro actioncam. Het volledig aanpasbare interieur is opgebouwd uit zacht gepolsterde dividers voor een veilige pasvorm. De oranje bies van de dividers en opbergvakken zorgt voor een goed overzicht, ook als de omgeving wat donkerder is. Dankzij de handige uitneembare inserts en overzichtelijke indeling heb je een geoptimaliseerde workflow tijdens de drone race. De 'toolbox' van de tas is verwijderbaar, zodat je hem er snel af kunt halen voor snelle reparaties.

De QuadGuard BP X2 fotorugzak heeft een hardshell buitenzijde die is gemaakt van verstevigd Lowepro FormShell en de vakken van de tas worden gesloten met heavy-duty ritsen. De vakverdeling op het FormShell zorgt voor een handige "sleutelruimte" voor je drone waardoor je niet bang hoeft te zijn dat er onderdelen wegrollen. De ingebouwde All Weather regenhoes beschermt je kostbare drone tegen regen, sneeuw, zand en stof. Uiteraard heeft deze rugzak het bekende Lowepro draagcomfort. De schouderriemen zijn goed verstelbaar en er is een heupband aanwezig om overmatige belasting van je schouders tegen te gaan. Het rugpand is zacht gepolsterd en ademend voor extra draagcomfort tijdens wat langere wandelingen. De QuadGuard BP X2 fotorugzak meet aan de binnenzijde 50x19x30 centimeter. Het exterieur is 52x25x32 centimeter groot. Deze unieke fotorugzak voor drones weegt slechts 2,1 kilo.

Specificaties

- Capaciteit: 2 FPV drones + accessoires
- Verwijderbaar interieur: Ja
- Bevestiging voor statief: Ja
- Waterafstotend: Ja
- Gewicht: 2.1 kg
- Binnenafmeting: 30 x 19 x 50 cm
- Buitenafmeting: 32 x 25 x 52 cm

Meegeleverde accessoires

 • Afkomstig van Lowepro Nederland!
 • 5 jaar garantie

Lowepro QuadGuard BP X2 Black/Grey

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.