• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Lowepro QuadGuard BP X1 Black/Grey

Lowepro QuadGuard BP X1 Black/Grey
 • Lowepro QuadGuard BP X1 Black/Grey
 • Lowepro QuadGuard BP X1 Black/Grey
 • Lowepro QuadGuard BP X1 Black/Grey
 • Lowepro QuadGuard BP X1 Black/Grey

De praktische QuadGuard BP X1 dronerugzak is door Lowepro speciaal ontworpen als allround fototas voor FPV quad racing drones volgens het principe: "gebouwd voor drone racers door drone racers".

Lees meer...
€ 139.00
Webshop: Levertijd 3 tot 5 dagen
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

De praktische QuadGuard BP X1 dronerugzak is door Lowepro speciaal ontworpen als allround fototas voor FPV quad racing drones volgens het principe: "gebouwd voor drone racers door drone racers". Met deze speciale drone rugzak vervoer je probleemloos en veilig je FPV race drone terwijl die toch razendsnel klaar is voor gebruik. In het ruime interieur van deze rugzak berg je de afstandsbediening en de accessoires op. De FPV Quadcopter drone bevestig je aan de buitenzijde, klaar voor gebruik.

Deze QuadGuard BP X1 drone rugzak is door Lowepro speciaal ontworpen om een FPV Quadcopter racing drone mee te kunnen nemen. Je FPV quadcopter en alle essentiële flightgear berg je comfortabel en gemakkelijk op in deze gepantserde rugzak en ter plekke gebruik je de fototas als "basis" tijdens de race. Je monteert de drone op locatie met bevestigde proppellers aan de buitenkant van de QuadGuard dronerugzak met de speciale lussen en hebt hem daardoor direct bij de hand. Uiteraard is er in het impactbestendige interieur van deze met FormShell verstevigde fototas ook ruimte om de gedemonteerde drone veilig op te bergen. Tijdens drone racing gaan er dingen stuk, maar niet onderweg naar de race dankzij deze rugzak!

Binnen in het gepantserde hoofdvak berg je kwetsbare onderdelen op zoals de afstandsbediening en je FPV bril / LCD-scherm. Daarnaast is er enorm veel ruimte voor extra accu's zodat je kunt blijven vliegen. Bovendien is er ruimte voor gereedschappen, kabels en persoonlijke spullen en voor een GoPro actioncam. Het volledig aanpasbare interieur is opgebouwd uit zacht gepolsterde dividers voor een veilige pasvorm en dankzij de handige uitneembare inserts en overzichtelijke indeling heb je een geoptimaliseerde workflow tijdens de drone race. De oranje bies van de dividers en de opbergvakken zorgt voor een goed overzicht, ook als de omgeving wat donkerder is. In de handige zijvakken berg je waterflessen op en aan de forse draaglussen hang je een statief.

De QuadGuard BP X1 dronetas is superveilig want hij heeft een hardshell buitenzijde die is gemaakt van verstevigd Lowepro FormShell. De handige vakverdeling op het FormShell zorgt voor een veilige "werkplaats" voor je drone waardoor je niet bang hoeft te zijn dat er onderdelen wegrollen. De ingebouwde All Weather regenhoes beschermt je kostbare drone bovendien tegen regen, sneeuw, zand en stof. Uiteraard heeft deze rugzak het bekende Lowepro draagcomfort. De schouderriemen zijn goed verstelbaar en er is een heupband aanwezig om overmatige belasting van je schouders tegen te gaan. Het rugpand is zacht gepolsterd en ademend voor extra draagcomfort tijdens wat langere wandelingen. De QuadGuard BP X1 fotorugzak meet aan de buitenzijde 47x19x29 centimeter. Het interieur is 45x15x27 centimeter groot. Deze unieke fotorugzak voor drones weegt slechts 1,46 kilo.

Specificaties

- Capaciteit: FPV drone, afstandsbediening, bril, accu's, gereedschap en accessoires.
- Verwijderbaar interieur: Ja
- Bevestiging voor statief: Ja
- Waterafstotend: Ja
- Gewicht: 1.46
- Binnenafmeting: 27 x 15 x 45 cm
- Buitenafmeting: 29 x 19 x 47 cm

Meegeleverde accessoires

 • Afkomstig van Lowepro Nederland!
 • 5 jaar garantie

Lowepro QuadGuard BP X1 Black/Grey

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.