• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Polar Pro DJI Mavic Hard Case

Polar Pro DJI Mavic Hard Case
 • Polar Pro DJI Mavic Hard Case
 • Polar Pro DJI Mavic Hard Case
 • Polar Pro DJI Mavic Hard Case

De Polar Pro Hard Case voor de DJI Mavic drone is de ideale oplossing voor piloten die hun Mavic drone goed willen beschermen tijdens het transport. De case is waterdicht en bestand tegen schokken en stoten.

Lees meer...
€ 89.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

De Polar Pro Hard Case voor de DJI Mavic drone is de ideale oplossing voor piloten die hun Mavic drone goed willen beschermen tijdens het transport. De case is waterdicht en bestand tegen schokken en stoten. Zo zorgt de koffer ervoor dat hij jouw drone én andere apparatuur goed beschermt, ook wanneer de koffer heen en weer geschud wordt. Het interieur van de koffer is zo uitgesnede dat er precies een DJI Mavic drone in past, samen met een afstandsbediening, 2 extra accu's en 4 extra accessoires naar keuze. Zo kun je dus alles wat je nodig hebt in de koffer meenemen.

Het interieur van de DJI Mavic hard case is gemaakt van 'Tri-density' foam. Dit is zeer dempend materiaal dat je drone goed beschermd tegen schokken. Daarmee is dit de stevigste DJI Mavic koffer die op dit moment verkrijgbaar is. Het interieur is al op maat gemaakt voor je DJI Mavic drone en accessoires, zodat je meteen op pad kunt. Ideaal tijdens een wilde autorit, voor achterop de fiets, of wanneer je een lange wandeltocht gaat maken voordat je op je bestemming aankomt. Met een levenslange garantie is deze koffer een must-have voor alle DJI Mavic drone bezitters!

Specificaties

- interieur: 'Tri-density' foam

Meegeleverde accessoires

 • Afkomstig van Polar Pro Nederland!
 • 5 jaar garantie

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.