• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Panasonic AG-AC30 handheld camcorder voor professioneel gebruik

Panasonic AG-AC30 handheld camcorder voor professioneel gebruik
 • Panasonic AG-AC30 handheld camcorder voor professioneel gebruik
 • Panasonic AG-AC30 handheld camcorder voor professioneel gebruik
 • Panasonic AG-AC30 handheld camcorder voor professioneel gebruik
 • Panasonic AG-AC30 handheld camcorder voor professioneel gebruik

De AG-AC30 is een handheld camcorder met uitstekende eigenschappen bij weinig licht en een groot aantal professionele functies en tools, waarmee de gebruiker prachtige zoomopnames en grote groepen kan vastleggen dankzij het brede focale bereik (20x zoom en 29,5 mm groothoek).

Lees meer...
€ 1599.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

De AG-AC30 is een handheld camcorder met uitstekende eigenschappen bij weinig licht en een groot aantal professionele functies en tools, waarmee de gebruiker prachtige zoomopnames en grote groepen kan vastleggen dankzij het brede focale bereik (20x zoom en 29,5 mm groothoek).

De geïntegreerde led videolamp met 2 lichtfilters zorgt voor betrouwbare opnames, ook 's nachts en op donkere locaties. Het kleurconversiefilter past de kleurtemperatuur aan terwijl het diffusiefilter de lichtbron verzacht. De uitstekende eigenschappen van de camcorder bij weinig licht zijn het resultaat van de geïntegreerde nieuwe BSI-sensor van het type 1/3.1, waarmee een hoge beeldkwaliteit van 6,03M effectieve pixels wordt bereikt. Hierdoor zijn heldere, mooie opnames mogelijk, zelfs op donkere locaties.

De krachtige 20x zoom met superhoge resolutie kan worden gebruikt voor het opnemen van scènes waar u niet dicht bij kunt komen. Dankzij Intelligent Resolution-technologie blijft bij het maken van opnames met een hoge zoomverhouding de afbeeldingsresolutie behouden. De 29,5 mm groothoek (gelijkwaardig aan 35 mm) zorgt dat er meer mensen en een groter deel van de achtergrond binnen het kader passen, wat vooral handig is als er een groepsfoto moet worden genomen in een kleine ruimte.

Voor het corrigeren van horizontale tilt en vervaging door trillende handen gebruikt de HYBRID O.I.S. + een vijfassige correctie om vervaging grondig te onderdrukken, van groothoek tot aan krachtige zoomopnames. Deze functie bereikt ook een groot effect bij opnames die lopend of tijdens een andere beweging worden gemaakt. De geïntegreerde Level Shot-functie detecteert en corrigeert automatisch schuine vastgelegde beelden.

Met de 3 handmatige ringen van de camcorder (focus, zoom en iris) heeft de gebruiker meer flexibiliteit en meer controle en kan het licht worden aangepast voor prachtige beelden, ongeacht de helderheid van het omgevingslicht.

Dankzij de 2-kanaals XLR Audio Input-aansluitingen van de camcorder kunnen professionele microfoons met hoge prestaties worden gebruikt voor het opnemen van geluid van hoge kwaliteit. Voor het gemak is een van de aansluitingen aan de voorkant van de camera geplaatst en de andere aan de achterkant.

Via de dubbele geheugenkaartslots (SD) kan gelijktijdig op twee kaarten worden opgenomen. Dat biedt extra veiligheid bij het registreren van belangrijke gebeurtenissen en voor het geval een van de media defect raakt.

De kleurviewfinder (gelijkwaardig aan 1555K dots) kan voor het gemak worden gekanteld.

Het veelzijdige 3-type Slide-retractable lcd-scherm heeft touchbediening en fungeert als een 460K-dot HD-monitor en touchpanel voor menu-instellingen. Wanneer het niet wordt gebruikt, kan het veilig in de voorkant van de handgreep worden geschoven zodat de camcorder nog mobieler wordt. Het scherm kan ook 270 graden verticaal worden gedraaid zodat het maken van opnames vanuit hoge en lage hoeken en het registreren van eigen interview opnames eenvoudiger is.

Specificaties

- 20X zoomlens (F1.8 29,5-612 mm)
- 3 handmatige ringen (focus, zoom en iris)
- Geïntegreerde, krachtige ledvideolamp
- Simultaan en afwisselend opnemen op 2 geheugenkaarten (SD)
- 2 XLR-audio-ingangen en HDMI-uitgang
- Verschillende Focus Assist-functies
- Touchpanel: Lcd van het 3.0-type, 460K dots
- Cam Remote: Focus IRIS & Zoom S/S
- Vijfassige hybride OIS en Level Shot-functie

Meegeleverde accessoires

 • AC-adapter
 • Netsnoer
 • AV-kabel
 • Microfoonhouder
 • Schroeven voor microfoonhouder
 • Oogschelp
 • Lensdop
 • Diffuusfilter en kleurconversiefilter voor videolamp
 • Handleiding
 • Afkomstig van Panasonic Nederland!
 • 2 jaar garantie

Links

Panasonic AG-AC30 handheld camcorder voor professioneel gebruik

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief