• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Circle with Disney WiFi management devive

Circle with Disney WiFi management devive
 • Circle with Disney WiFi management devive
 • Circle with Disney WiFi management devive
 • Circle with Disney WiFi management devive
 • Circle with Disney WiFi management devive

Maakt je je zorgen om wat je kinderen te zien krijgen via het internet! Met de Circle with Disney parental control device heb je het internetgebruik van je kinderen in de hand.

Lees meer...
€ 119.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Sluit alle mobiele apparaten in huis aan op de Circle en vervolgens kun je per device de gewenste instellingen aangeven via de gekoppelde smartphone. Geef een tijdslimiet aan voor specifieke apps en websites en verbied een aantal websites die je kind niet mag bezoeken. Daarnaast kun je de leeftijd van het kind instellen, zodat hij of zij geen websites kan bezoeken die voor meerderjarigen zijn. Verder heeft de Circle functies, zoals het instellen van een bedtijd, een pauze of een off-time, waarbij je een stop instelt van de mobiele apparatuur om te gaan slapen of naar buiten te gaan. De internetgeschiedenis wordt lokaal opgeslagen, zodat je het zelf terug kunt bekijken.

Ook als je kind stiekem het kastje van de stroom afhaalt, hoef je je geen zorgen te maken dat het apparaat uitgeschakeld wordt. Circle werkt tot 1 uur door op de ingebouwde batterijen.

Specificaties

- Controleer het internetgebruik van je kinderen en filter of blokkeer "ongeschikte" websites
- Monitor het internetgebruik van iedereen in huis
- De Circle blokkeert ongewenste advertenties op Google en andere

Meegeleverde accessoires

 • 2 jaar garantie

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief