• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Lowepro Photo Sports BP 300 AW II Horizon Blue Gebruik kortingscode: "50%KORTING" en de korting wordt direct in de prijs verrekend.

Lowepro Photo Sports BP 300 AW II Horizon Blue
 • Lowepro Photo Sports BP 300 AW II Horizon Blue
 • Lowepro Photo Sports BP 300 AW II Horizon Blue
 • Lowepro Photo Sports BP 300 AW II Horizon Blue

De robuuste Lowepro Photo Sport BP 300 AW is een camerarugzak voor actieve fotografen. Dit is een volwaardige camerarugzak voor iedereen die tijdens het klimmen, mountainbiken, snowboarden of hiken wil kunnen fotograferen maar ook ruimte nodig heeft voor persoonlijke spullen.

Lees meer...
€ 219.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

De robuuste Lowepro Photo Sport BP 300 AW is een camerarugzak voor actieve fotografen. Dit is een volwaardige camerarugzak voor iedereen die tijdens het klimmen, mountainbiken, snowboarden of hiken wil kunnen fotograferen maar ook ruimte nodig heeft voor persoonlijke spullen. Een ruime, comfortabele en snel toegankelijke fotorugzak voor avontuurlijke fotografen die willen genieten van hun sport en ook de omgeving willen vastleggen met hun camera.

De Photo Sport 300 AW II fotorugzak is volledig afgestemd op actieve fotografen. De fototas heeft twee zeer ruime compartimenten voor alles wat je maar mee wilt nemen tijdens je tocht. Uiteraard zijn er ook volop extra vakjes aanwezig voor kleine spullen zoals een zonnebril of een mobieltje. In de brede heupriem zijn bijvoorbeeld extra vakken met ritssluiting aangebracht en bovenin kun je in de grote bergruimte allerhande persoonlijke spullen kwijt. Onderin de rugzak is een veilig fotovak aangebracht. Dit UltraCinch cameravak is een van de belangrijkste kenmerken van deze fototas. Dit speciale fotovak kun je met behulp van een strap namelijk van buitenaf strakker om je fotospullen trekken zodat de apparatuur niet heen en weer schudt tijdens het bewegen. Een lekker veilig idee bij het beoefenen van extreme sporten!

Veilig UltraCinch cameravak!
In het speciale UltraCinch cameravak is ruimte voor een professionele dslr-camera met pro-objectief en twee extra objectieven, bijvoorbeeld een 70-200mm. Ook kun je een flitser kwijt in dit schokbestendige en gepolsterde vak. Heel handig is de razendsnelle toegang tot het cameracompartiment aan de zijkant van deze fotorugzak, zodat je geen foto meer hoeft te missen. De Photo Sport 300AW II camerarugzak biedt ruimte aan een optionele waterzak in een speciaal vak, waarbij een intern geleidesysteem ervoor zorgt dat alles mooi weggewerkt is en onhandig loshangende slangen voorkomt.

Camerarugzak met ActivZone rugpand!
De Photo Sport 300AW II fotorugzak is zeer comfortabel dankzij verstelbare schouderbanden en een brede heupriem. Die maken het mogelijk de perfecte draagpositie te realiseren. Het gegoten, ademende ActivZone rugpand biedt daarbij extra steun op de juiste plaatsen. Een grote hoeveelheid compressieriemen maakt het mogelijk om bijvoorbeeld een compact statief of een jas aan de rugzak te bevestigen. Alle sluitingen, gespen en draagogen zijn uitgevoerd in metaal, wat een zeer degelijke en veilige rugzak oplevert. De All Weather regenhoes beschermt je spullen tegen de elementen. Deze degelijke camerarugzak is leverbaar in de kleuren blauw en zwart.

Specificaties

- Capaciteit: Pro DSLR metd lens (zoals Canon 5D with 24-70mm f/2.8), 1 extra lens (zoals 70-200mm) of flitser, 2L hydration reservoir (niet meegeleverd), Persoonlijke spullen zoals fietshelm, jack, snacks, zonnebril, compacte statief, etc.
- Materiaal N100 nylon with UTS coating, N210D HD Oxford nylon, stretch polyester
- Gewicht Totaal: 3.2 kg
- Binnenafmeting: 21.0 x 9.0 x 22.3 cm
- Buitenafmeting: 27.0 x 24.0 x 56.0 cm

Meegeleverde accessoires

 • Afkomstig van Lowepro Nederland!
 • Levenslang garantie

Links

Lowepro Photo Sports BP 300 AW II Horizon Blue

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.