• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Benro Transfunctional II Statief A2682TB1

Benro Transfunctional II Statief A2682TB1Transfunctional II Statief A2682TB1


Het perfecte reisstatief dat niet zwicht voor een zwaardere camera. Het Benro Transfunctional Statief A2682TB1 is licht en gemakkelijk mee te nemen. De statiefpoten van dit statief kunnen 180 graden worden ingeklapt waardoor de ingeklapte lengte net zo klein is als de lengte van de middenkolom. Het lichtste balhoofd uit de B-serie van Benro, de B1, is ondanks zijn kleine gewicht een krachtpatsertje; hij kan maar liefst 12 kg torsen. De statiefpoten bestaan uit 5 secties en zijn verstelbaar in drie verschillende hoeken, in 24, 55 en 80 graden.

Lees meer...
€ 269.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

Het perfecte reisstatief dat niet zwicht voor een zwaardere camera. Het Benro Transfunctional Statief A2682TB1 is licht en gemakkelijk mee te nemen. De statiefpoten van dit statief kunnen 180 graden worden ingeklapt waardoor de ingeklapte lengte net zo klein is als de lengte van de middenkolom. Het lichtste balhoofd uit de B-serie van Benro, de B1, is ondanks zijn kleine gewicht een krachtpatsertje; hij kan maar liefst 12 kg torsen. De statiefpoten bestaan uit 5 secties en zijn verstelbaar in drie verschillende hoeken, in 24, 55 en 80 graden. Dit biedt een grotere flexibilieit qua hoogte en stabiliteit van het statief. De middenkolom van het statief is snel en soepel in hoogte te verstellen met de extra grote vergrendelknop. De middenkolom heeft ook een geveerde haak aan de onderzijde waar extra gewicht, bijvoorbeeld een cameratas, aan gehangen kan worden om de stabiliteit te verhogen in extreme omstandigheden. De middenkolom kan daarnaast ook worden omgedraaid, waardoor het mogelijk is om extreem laag te fotograferen; met de camera op de grond. Bij de Benro A2682TB1 kan één van de poten snel worden losgedraaid en samen met de middenkolom veranderd worden in een handige monopod. Je hoeft dus niet meer na te denken wat je mee wil nemen, een statief of een monopod, de Benro A2682TB1 is het allebei! Het balhoofd heeft aparte knoppen voor het instellen van de weerstad, het vergrendelen van de bal en het vergrendelen van de horizontale rotatie. Het balhoofd wordt geleverd met een universele wisselplaat die onder de camera wordt bevestigd. De wisselplaat heeft een extra beveiliging die voorkomt dat deze plaat kan los schieten als hij niet is vastgeklemd. De wisselplaat is compatible met Arca-swiss. Hierdoor is deze aansluiting gemakkelijk uit te wisselen met andere producten van Benro of van andere merken. De wisselplaat is ook los leverbaar voor bijvoorbeeld een tweede camera. Het statief is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium met een magnesium gegoten legering. De statiefpoten hebben 'Twistlock' draaisluitingen waarmee u snel en trefzeker de hoogte van het statief kunt veranderen. Elke statiefpoot heeft een rubberen voetjes waardoor het statief ook op gladde oppervlakken stabiel staat. Het statief wordt geleverd met een luxe draagtas, voorzien van een schouderriem.

Specificaties

- Diameter dikste sectie: 29 mm
- Materiaal: Aluminium
- Sluiting: Draai
- Gewicht: 2,17 kg
- Maximale belasting: 12 kg
- Aantal secties: 4
- Diameter dunste sectie: 18,5 mm
- Maximale hoogte: 164,5 cm
- Hoogte: 138 cm
- Minimale hoogte: 46 cm
- Hoogte monopod: 171 cm

Meegeleverde accessoires

 • Afkomstig van Benro Nederland

Links

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief