• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Benro Active Statief Kit TAC008ABR0E

Benro Active Statief Kit TAC008ABR0E

De Active-familie bestaat uit onze instapmodellen voor beginnende fotografen. De aluminium contructie met sterke magnesium spider is licht maar toch stevig. De buizen hebben een groef waardoor ze niet ten opzichte van elkaar kunnen draaien en dus stabieler zijn. De compacte constructie zorgt ervoor dat dit een heel eenvoudig te vervoeren statief is.

Lees meer...
€ 64.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

De Active-familie bestaat uit onze instapmodellen voor beginnende fotografen. De aluminium contructie met sterke magnesium spider is licht maar toch stevig. De buizen hebben een groef waardoor ze niet ten opzichte van elkaar kunnen draaien en dus stabieler zijn. De compacte constructie zorgt ervoor dat dit een heel eenvoudig te vervoeren statief is. Het metalen balhoofd, met Quick Release-plaat, heeft slechts één knop waardoor uw camera in één beweging kan worden vastgezet. De poten van dit statief kunnen in drie verschillende hoeken worden vergrendeld. Alle Active statieven worden geleverd in een draagtas met schouderband.

Specificaties

- Balhoofd: BR0
- Diameter dikste sectie: 20 mm
- Materiaal: Aluminium
- Sluiting: Clip
- Gewicht: 0,86 kg
- Maximale belasting: 6 kg
- Aantal secties: 4
- Diameter dunste sectie: 11,6 mm
- Maximale hoogte: 141 cm
- Hoogte: 121 cm
- Minimale hoogte: 33 cm
- Ingeschoven lengte: 48,5 cm
- Base mount diameter: 26 mm
- Voet type: Rubber
- Voet diameter: 19 mm

Meegeleverde accessoires

 • Afkomstig van Benro Nederland

Links

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief