• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Miggo Pictar One for iPhone Plus Geschikt voor de iPhone 6 Plus.

Miggo Pictar One for iPhone Plus
 • Miggo Pictar One for iPhone Plus
 • Miggo Pictar One for iPhone Plus
 • Miggo Pictar One for iPhone Plus
 • Miggo Pictar One for iPhone Plus

Maak een DSLR van uw Iphone met de Miggo Pictar Grip! Het echte werk net als een pro DSLR ! Elektronisch gekalibreerd voor maximale gevoeligheid , net als een traditionele DSLR . PicTar 's sluiterknop biedt een " half druk op de" mode om de scherpstelling en belichting te vergrendelen voor het eenvoudig volgen van een bewegend object of om een gewenste samenstelling , evenals full -press voor onmiddellijke ontspanknop te creëren.

Lees meer...
€ 120.00
Webshop: Levertijd 3 tot 5 dagen
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

Maak een DSLR van uw Iphone met de Miggo Pictar Grip!

Multi-state shutter release:
Het echte werk - net als een pro DSLR ! Elektronisch gekalibreerd voor maximale gevoeligheid , net als een traditionele DSLR . PicTar 's sluiterknop biedt een " half druk op de" mode om de scherpstelling en belichting te vergrendelen voor het eenvoudig volgen van een bewegend object of om een gewenste samenstelling , evenals full -press voor onmiddellijke ontspanknop te creëren. De knop bevindt zich recht onder de wijsvinger om nauwkeurige en intuïtieve opnamen maken , met één hand . Tip: als u opnamen maakt in een koude omgeving , of het nemen van foto's van extreme sporten, zult u blij zijn te horen dat met PicTar de ontspanknop kunt u nu foto's maken op een iPhone met je handschoenen zijn!

Half-indrukken om de scherpstelling en belichting te vergrendelen. Druk op om te schieten - zelfs met handschoenen .

De zoom ring:
Zoom met slechts één hand. Recht onder de ontspanknop , de roterende zoomring rekent af met de noodzaak om het scherm om pinch- and- zoom te raken, en maakt het gemakkelijk voor de gebruiker om in en uit te zoomen met één hand . De zoomring kan ook opnieuw worden geprogrammeerd door de gebruiker op specifieke behoeften, zoals de flitser , witbalans , enz. Aan te passen als dat het geval is, in- of uitzoomen zal worden gedaan door " knijpen " scherm van de iPhone , zoals voorheen.

De Selfie button:
Laat het plezier beginnen! Klikken op de zoomring zal schakelen tussen de voorkant van de iPhone en de camera aan de achterkant voor een eenvoudige " selfie " shots . Net als de rotatie van de zoomring , de knop kan ook opnieuw worden geprogrammeerd door de gebruiker specifieke behoeften en andere instellingen te controleren . Tip: veranderd in " selfie " -modus ? Schieten met een hand ? U kunt de zoomring gebruiken voor een perfecte compositie , en schieten foto's die u zult houden om te delen.

Het belichtingscompensatie wiel:
Controle licht als nooit tevoren! Strategisch gelegen in de rechterhoek is de belichtingscompensatie wiel , waarmee de gebruiker snel en gemakkelijk laat besturen helderheid , zelfs voordat u opnamen maakt . En net als met een geavanceerde camera , de belichtingscompensatie wiel verandert de belichting in stappen van 1/3 opening , en de heldere display verschijnt aan de onderkant van de iPhone-scherm . Tip: In de handmatige modus , verandert de belichtingscompensatie wiel de aanwijzing en maakt het mogelijk de controle van ISO -waarden.

Smart wiel:
Volledig klantgericht, de slimme wiel stelt gebruikers in staat om een verscheidenheid aan functies te bedienen.

Beginners zullen genieten van het gemak van de controle - in standaardmodus de slimme wiel bestuurt 7 vooraf ingestelde modi , die gebruikers in staat om de iPhone gemakkelijk aan te passen aan elke situatie waarbij de focus op het daadwerkelijk nemen van het schot.

Pre- set modi zijn:
Automatische modus
Portret modus
Landschapsmodus
Sport-modus
Sneeuw mode
Selfie mode
Video mode

Geavanceerde fotografen zullen zich meteen thuis voelen : de slimme wiel kun je kiezen tussen 3 geavanceerde functies: Sluitertijdvoorkeuze ISO prioriteit Handmatig (iPhone handleiding = Sluiter + ISO- aanpassingen ) .

De Virtual Wheel is een andere grote functie waarmee de gebruiker om verschillende modi , zoals Flash-modi , sluitertijd, ISO en meer te controleren - gewoon met behulp van zijn duim . Schakelen tussen modi wordt gedaan met behulp van de Smart Wheel.

Het gevoel alsof je met een echte camera De iPhone is een geweldig design icoon , en wij als ontwerpers zijn vol bewondering voor de mensen die het aan de wereld gebracht - maar laten we eerlijk zijn : als een camera, het is nergens in de buurt van het comfort , veilig gevoel en vertrouwde greep van een traditionele camera . Dus de tweede taak ondernamen we - na het ontwikkelen van geavanceerde controles - was om een ergonomische grip die comfortabel zouden zitten in de ene hand en laat je met één hand foto's te maken , terwijl het houden van uit het raam van een rijdende jeep te ontwerpen. En we geloven dat het ons gelukt is!

PicTar greep is bekleed met anti - slip materiaal en geeft je iets vast te grijpen aan de ene kant , terwijl ze compact genoeg om te bieden wat we graag over smartphones - de toegankelijkheid en het gemak van opslag. PicTar kunt u met één hand shots, overal mee naartoe nemen , zonder te vallen uit uw greep . Het geeft scherpe beelden dankzij de stevige grip . We denken dat het ziet er ook geweldig, met zijn trendy retro design geïnspireerd door de klassieke camera's die we liefhebben.

Bespaart tijd op zoek naar je iPhone , zodat je nooit meer een opname hoeft te missen of uw kostbare telefoon val . Het is zeldzaam om een camera die niet is verbonden met een band zien . Dus toen we ontwikkeld PicTar , wisten we dat we wilden niet één maar twee riemen te ontwerpen : een polsbandje om het te beveiligen tegen vallen , en een nek draagriem . De klassieke PicTar kit biedt een standaard verstelbare polsband met een snelle verbinding sluiting. De PicTar -Plus kit bevat een nekkoord ook - die ook aansluit op dezelfde snelle verbinding sluiting. Tip : U kunt gemakkelijk schakelen tussen hen of verbreken ze allebei

Tripod connectie:
De mobiele camera - revolutie maakt het voor iedereen om uit te gaan in het wild - jungle of stad - gewapend met slechts een iPhone . Er ontdekken ze dat ze soms missen een trouwe vriend - een statief . Er zijn vele manieren om te improviseren , maar je zult niet altijd een gemakkelijke boom of platte rots aan de iPhone te stabiliseren als je kon echt een statief te gebruiken. Daarom is het belangrijk voor ons om een ??standaard 1/4 "schroefdraad in PicTar te nemen was , net als echte camera's hebben.

Specificaties

- Afmetingen: 30x100x89 mm
- Gewicht: 64 gram
- Voeding: 1x AA batterij
- Levensduur batterij: 4 tot 6 maanden
- Compatibiliteit: iPhone 6 Plus, 6S Plus

Meegeleverde accessoires

 • Pictar
 • Riempje
 • Pouch
 • Afkomstig van Pictar
 • 2 jaar garantie

Miggo Pictar One for iPhone Plus

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief