• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Seek Thermal Reveal XR 20graden (zwart)

Seek Thermal Reveal XR 20graden (zwart)
 • Seek Thermal Reveal XR 20graden (zwart)
 • Seek Thermal Reveal XR 20graden (zwart)
 • Seek Thermal Reveal XR 20graden (zwart)

De Reveal XR FastFrame camera werkt met hogere snelheden zodat je beelden scherp en duidelijk kan vastleggen met één druk op de knop. Met een frame rate van meer dan 15 frames per seconde is de RevealXR FastFrame camera ideaal voor snel bewegende toepassingen.

Lees meer...
€ 519.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

De Reveal XR FastFrame camera werkt met hogere snelheden zodat je beelden scherp en duidelijk kan vastleggen met één druk op de knop. Met een frame rate van meer dan 15 frames per seconde is de RevealXR FastFrame camera ideaal voor snel bewegende toepassingen. De camera heeft een thermische resolutie van 206x156 en een krachtige 300-Lumen LED zaklamp. De camera is makkelijk te bedienen met één hand en is ideaal voor (nacht) werkzaamheden zoals security, veiligheid surveillances en de jacht.
De vaste focus zoomt het beeld in tot op circa 250m. De MicroSD-kaart stelt u in staat om alle afbeeldingen vast te leggen en de beelden via de meegeleverde USB kabel naar uw laptop of pc over te zetten.

Of je nu een electricien bent op zoek naar een hotspot, een HVAC technicus die een audit moet uitvoeren of een bewaker die een pand moet beveiligen, de Reveal XR FastFrame helpt uw werk snel, nauwkeurig en veilig te

Specificaties

- Sensor: 206 x 156 Thermal Sensor
- Field of View: 20 graden
- Maximale werk temperatuur: -40 tot 330 graden Celcius
- Maximale werk afstand: 300 meter
- Werking: dag en nacht
- All weather: stof en spat waterdicht
- Licht: ingebouwde zaklamp met 300 lumen
- Display: 240x360 resolutie

Meegeleverde accessoires

 • USB kabel
 • Afkomstig van Seek Thermal Nederland!
 • 2 jaar garantie

Links

Seek Thermal Reveal XR 20graden (zwart)

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief