• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Sony DSC-RX0M2

Sony DSC-RX0M2
 • Sony DSC-RX0M2
 • Sony DSC-RX0M2
 • Sony DSC-RX0M2

De Sony Cybershot DSC-RX0 II is 's werelds kleinste en lichtste compact camera. De kwaliteit van de originele RX0 wordt met de RX0 II doorgezet: water- en stofdicht, schok- en drukbestendig, 4K video en een kantelbaar display. Kortom, de ideale camera voor vloggers en avontuurlijke content creators.

Lees meer...
€ 799.00
Webshop: Nog niet leverbaar
Winkel: Nog niet leverbaar
Reserveer nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

De Sony Cybershot DSC-RX0 II is 's werelds kleinste en lichtste compact camera. Het succes en de kwaliteit van de originele RX0 wordt met de Mark II doorgezet: water- en stofdicht, schok- en drukbestendig en nu ook met 4K video en een kantelbaar display. Kortom, de ideale camera voor vloggers en avontuurlijke content creators.

De aluminium RX0 II weerstaat de elementen en ongelukjes uitstekend. De robuuste behuizing is stofdicht en waterdicht tot 10 meter en kan een druk aan van 200 kilogram. Daarbij is de body heerlijk licht en compact, perfect om mee te nemen op pad.

De 1 inch Exmor RS CMOS-sensor heeft een resolutie van 15.3 megapixels. Samen met de BIONZ X beeldprocessor is de krachtige Sony RX0 II in staat om haarscherpe foto's te produceren met een groot dynamisch bereik, weinig ruis en prachtige natuurlijke kleuren.

De Sony RX0 II is uitgerust met een hoogstaande Zeiss 24mm groothoeklens. Deze lens zorgt voor mooie contrasten, hoge scherpte en minder vervorming in je beelden. Adembenemende architectuur of een sprekend portret, met de Zeiss Tessar T* heb je altijd een goed resultaat.

Nieuw in de RX0 II is de toevoeging van 4K video met volledige pixeluitlezing. Met 30fps neem je de helderste beelden en actieshots op. Maak sfeervolle timelapsefilms met de nieuwe intervalopnamefunctie of leg een scène in superslowmotion vast met een framesnelheid van 960fps. Met S-Log 2 stel je de video parameters naar wens in om de sfeer van je beelden te bepalen.

Je verrijkt je video's met de toevoeging van hoge kwaliteit audio. De Sony RX0 II heeft hiervoor een 3.5mm stereo microfoonaansluiting. Koppel een externe microfoon aan je camera en je kunt zowel met je oren als ogen genieten van je shots.

De Sony RX0 II maakt het zeer eenvoudig om korte actiemomenten vast te leggen. Met een continu-opnamesnelheid van maar liefst 16fps mis je werkelijk niets. Daarbij heb je de beschikking over een razendsnelle elektronische sluiter die sluitertijden behaalt tot 1/32000s.

Het LCD beeldscherm van de Sony camera is compact, maar heel intuïtief in het gebruik. Kantel het scherm 180° omhoog voor een snelle selfie of om te vloggen. Het display kantel je 90° omlaag voor opnamen vanuit vogelperspectief. Met behulp van de knoppen om het scherm heen is de RX0 II makkelijk te bedienen.

De RX0 II heeft talloze opties om je foto's te verfraaien. De Soft Skin-modus vermindert rimpels en doffe plekken op de huid bij portretfoto's. Met de Eye AF-functie stelt de camera automatisch scherp op de ogen van je onderwerp. Verbeterde elektronische beeldstabilisatie op video zorgt voor nóg scherpere beelden.

Specificaties

- 1 inch 15.3 megapixel beeldsensor
- Zeiss Tessar T* 24mm f/4.0 groothoeklens
- 4K video met beeldstabilisatie
- Water- en stofdicht, schok- en drukbestendig
- 180 graden kantelbaar scherm
- continu-opnames tot 16fps
- BIONZ X beeldprocessor
- Stereo audio-aansluiting
- Sluitertijden tot 1/32000s
- Autofocus met 25 AF-punten
- Eye AF
- S-Log 2
- Timelapse en slow motion modus

Meegeleverde accessoires

 • NP-BJ1 accu
 • Netadapter
 • Micro-USB-kabel
 • Polsriem
 • Geheugenkaartbescherming
 • Opbergtas
 • Gebruiksaanwijzing

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.