• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Hahnel Viper TTL Receiver Nikon

Hahnel Viper TTL Receiver Nikon

Onder alle omstandigheden draadloos TTL flitsen kan probleemloos met de Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger voor Nikon. En met de Viper TTL receiver maak je jouw originele Nikon flitser of andere TTL-flitser van bijvoorbeeld Sigma, Metz of Nissin compatibel met het Hähnel Viper systeem.

Lees meer...
€ 79.00
Webshop: Levertijd 3 tot 5 dagen
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

Onder alle omstandigheden draadloos TTL flitsen kan probleemloos met de Hähnel Viper TTL Wireless Flash Trigger voor Nikon. En met de Viper TTL receiver maak je jouw originele Nikon flitser of andere TTL-flitser van bijvoorbeeld Sigma, Metz of Nissin compatibel met het Hähnel Viper systeem. Zet de Viper TTL receiver onder jouw flitser om hem aan te kunnen sturen met de Viper TTL transmitter om de flitser volledig TTL draadloos aan te sturen via een 2.4 GHz radiosignaal.

De Hähnel Viper TTL is een allround draadloze flash trigger voor Nikon en ondersteunt alle vanaf de camera aangestuurde flitsfuncties , zoals TTL-synchronisatie, flitsbelichtingscorrectie en synchronisatie op het tweede sluitergordijn. De Hähnel Viper TTL werkt op AA-batterijen, is gebruiksvriendelijk en ondersteunt originele Nikon flitsers en een beperkt aantal vreemdmerk TTL-flitsers voor Nikon. Je kunt tot drie verschillende groepen van meerdere ontvangers aansturen met een enkele Viper TTL-zender. Dankzij de sterke DCM (Digital Channel Matching) 2.4GHz draadloze transmissie heeft de Viper TTL een bereik van meer dan 100 meter en dat zorgt voor een betrouwbare triggering van je flitser. Digital Channel Matching biedt daarbij de zekerheid dat je TTL-kanaal niet interfereert met andere draadloze toepassingen binnen het bereik van de Viper TTL.

De praktische Hähnel Viper TTL Wireles Receiver voor Nikon kan overweg met Nikon i-TTL en iTTL-BL flitssystemen en je kunt daarbij alle flitsfuncties van je camerasysteem gebruiken op zowel een Hähnel Modus flitser als originele Nikon flitser of vreemdmerk flitser met Viper TTL receiver. Wil je aan de slag met het Viper systeem van Hähnel en meerdere flitsers, dan hoef je dus niet al je flitsers te vervangen, maar kan je jouw huidige flitser gewoon combineren met de Hähnel Modus en/of Viper TTL transmitter om zo een flitser studiokit samen te stellen.

Meegeleverde accessoires

 • Afkomstig van Hahnel Nederland!
 • 2 jaar garantie

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.