• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Pentax AF 160 FC Ring Flitser

Pentax AF 160 FC Ring Flitser

De AF160FC speciale automatische macroflitser is ontworpen voor geavanceerde close-upfotografie. Hij biedt een gelijkmatige belichting op het onderwerp om schaduwgebieden tot een minimum te beperken, waardoor hij ideaal is voor close-up-, portret-, product-, tandheelkundige en medische fotografie.

Lees meer...
€ 449.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

De AF160FC speciale automatische macroflitser is ontworpen voor geavanceerde close-upfotografie. Hij biedt een gelijkmatige belichting op het onderwerp om schaduwgebieden tot een minimum te beperken, waardoor hij ideaal is voor close-up-, portret-, product-, tandheelkundige en medische fotografie.
De AF160FC automatische macroflitser bevat: - Ringflitser met gemonteerd objectief en flitsschoenbediening is ideaal voor macrofotografie - Richtgetal 16 bij ISO 100/m biedt voldoende verlichting voor kleine of grote onderwerpen in nauwe scherpstelling - Gelijkmatige verlichting voor de dichtste onderwerpen, terwijl vignettering en onderwerpschaduw voorkomen wordt - Instellicht met 4 witte leds ondersteunt het bekijken van de flitserbelichting, terwijl het de autofocuswerking bevordert - Compatibel met P-DDL-, DDL- en handmatige systemen - P-DDL-belichtingscorrectie beschikbaar (van +0,5 tot -1 in stappen van 1/2) - Handmatige flitserwerking aan vol, 1/4, en 1/16 vermogen - Set bevat objectiefadapterringen voor 49 mm, 52 mm, 58 mm, 67 mm filterdraden, evenals een macroadapter voor macro-objectieven van de PENTAX D-FA-reeks.

Specificaties

- Richtgetal: 16
- Geschikt voor: Pentax

Meegeleverde accessoires

 • Ringflitser
 • Adapterringen voor 49mm, 52mm, 58mm, 67mmm
 • Case

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief