• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Pentax AF-540 FGZ II

Pentax AF-540 FGZ II
 • Pentax AF-540 FGZ II
 • Pentax AF-540 FGZ II

De compacte Pentax AF-540 FGZ II flitser is een ontzettend krachtige flitser met een richtgetal van 54 op ISO 100. En... hij heeft een 'all weather' constructie met 28 verzegelingen waardoor de flitser in elke situatie een hecht team vormt met de weerbestendige digitale spiegelreflexcamera's van Pentax.

Lees meer...
€ 449.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

De compacte Pentax AF-540 FGZ II flitser is een ontzettend krachtige flitser met een richtgetal van 54 op ISO 100. En... hij heeft een 'all weather' constructie met 28 verzegelingen waardoor de flitser in elke situatie een hecht team vormt met de weerbestendige digitale spiegelreflexcamera's van Pentax.

Functionaliteiten
In de handmatige stand kunt u in negen stappen het vermogen aanpassen van 1/256 naar vol vermogen. Uiteraard zijn creatieve functies zoals eerste gordijn synchronisatie, tweede gordijn synchronisatie, high-speed synchronisatie (1/20.000e sec.) en contrast controle ook mogelijk. De kop is kantelbaar in alle richtingen zodat u het licht precies kunt richten of naar hartelust het licht kunt bouncen via het plafond of omliggende muren. Het display heeft verlichting zodat u ook in slechte lichtomstandigheden uw instellingen kunt bekijken en aanpassen. Het ingebouwde led-lampje kan worden gebruikt als een continue lichtbron voor filmopnamen of lange sluitertijdopnamen.

Draadloos
De flitser kan worden ingesteld als master, controller of als slave. In de slave stand kunt u de instellingen handmatig bepalen of automatisch laten bepalen in de P-TTL stand. De draadloze functionaliteit heeft vier kanalen en geeft u de optie om extra flitsers tot een maximale afstand van 4m aan te sturen.

Specificaties

- Krachtige flitser met een richtgetal van 54 bij ISO 100
- Zoombereik van 24-85mm en 20mm groothoekdiffusor
- Heeft een AF-hulplicht en een led-lamp voor continue licht
- High-speed synchronisatie en tweede gordijn synchronisatie
- Bijzondere all weather constructie met 28 verzegelingen
- Kantelbare kop en handige verlichting in het display
- Werkt op 4 AA batterijen (niet bijgeleverd)

Meegeleverde accessoires

 • Voetje
 • Opbergpouch
 • Handleiding
 • Afkomstig van Pentax
 • Twee jaar garantie

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.