• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Lowepro Dashpoint AVC-2 (zwart)

Lowepro Dashpoint AVC-2 (zwart)
 • Lowepro Dashpoint AVC-2 (zwart)
 • Lowepro Dashpoint AVC-2 (zwart)
 • Lowepro Dashpoint AVC-2 (zwart)

De Lowepro Dashpoint AVC2 Blue is net als zijn kleine broer AVC1 een hardshell cameratas die speciaal ontworpen is om GoPro action cams met diverse GoPro accessoires mee te nemen. De binnenkant van deze bijzondere cameratas meet 21,3x 8,8 x 21,1 centimeter en biedt plaats aan twee GoPro action cams en een behoorlijke hoeveelheid accessoires, zoals bevestigingsbeugels, een lader, kabels, accu's en geheugen.

Lees meer...
€ 24.95
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

De Lowepro Dashpoint AVC2 is gemaakt van dik, met nylon bekleed composietschuim. Dit omhulsel beschermt uitstekend tegen vocht, stoten, krassen en slijtage maar is toch bijzonder licht. De vormgeving houdt het midden tussen een zeer compacte camerakoffer en een stugge cameratas. Door het gebruik van twee stootbestendige composiet schalen met een oersterke en waterdichte dubbele ritssluiting heb je een gemakkelijk te vervoeren bescherming voor je GoPro. De buidel heeft een handvat om hem snel te kunnen grijpen en de ritssluitingen zijn voorzien van handige, extra lange trekkers om de cameratas ook met handschoenen aan te kunnen openen. Heel doordacht is ook het feit dat de Dashpoint AVC2 zo is vormgegeven dat je meerdere Dashpoints op elkaar kunt stapelen. Dat is handig als je ze overzichtelijk wilt opslaan. Ze zijn leverbaar in blauw of zwart, dus je kunt er een eigen opslagsysteem mee aanleggen!
Het interieur van de Dashpoint AVC2 is bekleed met zacht tricot voor extra bescherming tegen krassen. Het interieur is heel snel zelf in te delen door de van klittenband voorziene schotjes te verplaatsen. In het deksel is achter een klep bovendien een uitneembare houder aangebracht waardoor je de accessoires handig kunt scheiden van de rest van de inhoud maar toch altijd bij de hand hebt. Doordacht, compact en hoogwaardig; precies wat je van Lowepro verwacht. Je GoPro camera is veilig onder alle omstandigheden. De Dashpoint AVC2 weegt 400 gram.

Specificaties

- 21,3x 8,8 x 21,1 centimeter

Meegeleverde accessoires

 • 2 jaar garantie

Lowepro Dashpoint AVC-2 (zwart)

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief