• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

GoPro Seeker (Sportpack 16 L)

GoPro Seeker (Sportpack 16 L)
 • GoPro Seeker (Sportpack 16 L)
 • GoPro Seeker (Sportpack 16 L)
 • GoPro Seeker (Sportpack 16 L)
 • GoPro Seeker (Sportpack 16 L)

De rugzak, of ‘sportpack’ zoals GoPro het zelf noemt, heeft 16liter pakvolume inclusief een compartiment voor een waterzak, zodat je tijdens de actie kunt blijven drinken. Er zijn vakken voor vijf camera’s en heeft meerdere mounts om je camera’s te bevestigen. De rugzak heeft ook handige zakjes om extra batterijen en sd-kaarten te bewaren.

Lees meer...
€ 129.95
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

GoPro’s sportspack voor de hardcore gebruiker en video producer die outdoor adventure ademt.

De rugzak, of ‘sportpack’ zoals GoPro het zelf noemt, heeft 16liter pakvolume inclusief een compartiment voor een waterzak, zodat je tijdens de actie kunt blijven drinken. Er zijn vakken voor vijf camera’s en heeft meerdere mounts om je camera’s te bevestigen. De rugzak heeft ook handige zakjes om extra batterijen en sd-kaarten te bewaren.

De Seeker heeft een ergomisch design waardoor deze perfect de contouren van het lichaam volgt en daardoor zeer stabiel zit. Ook terwijl je jouw favoriete outdoor sport beoefent.

Een absolute plus is dat de Seeker compleet wordt geleverd met een verstelbare schouder mount, geïntegreerde borst te monteren, en een speciaal ontworpen over-the-shoulder mount dat werkt met GoPro’s 3-Way verlengarm / statiefaansluiting.

In alle realiteit, de wereld heeft niet nog een rugzak nodig . Men zou zelfs kunnen stellen dat – voor de gemiddelde GoPro gebruiker – er zijn genoeg alternatieve packs en accessoires op de markt zijn die de mogelijkheid hebben om je GoPro verzameling in op te bergen, zelfs packs met geïntegreerd mounts en een tal van andere functies ook.

Maar de GoPro Seeker rugzak is niet voor de gemiddelde GoPro gebruiker! De pack is bedoeld voor de speciale, hardcore gebruiker en video producer die outdoor adventure ademt – dag en nacht.

Let op: De Over-the-shoulder mount op de foto wordt niet meegeleverd!

Specificaties

- Lightweight, weather-resistant design provides 16 liters of storage
- Hydration-compatible with a compartment that fits a bladder up to 2 liters1
- Versatile main compartment for your personal gear, plus Karma™, GoPro mounts and accessories.
- Built in, soft-lined compartment stores up to five GoPro cameras and multiple batteries and microSD™ cards, keeping them protected, organized and easily accessible
- Integrated chest mount captures hands-free footage from your point of view
- Adjustable shoulder mount keeps your GoPro within reach and always ready to capture the action
- Specially designed over-the-shoulder system lets you use an extended 3-Way™ (sold separately) to capture over-the-shoulder shots during your adventure
- Dimensions: 19in x 9.5in x 5in

Meegeleverde accessoires

 • Seeker
 • Integrated Chest Mount
 • Adjustable Shoulder Mount
 • Afkomstig van GoPro Nederland!
 • 2 jaar garantie

GoPro Seeker (Sportpack 16 L)

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.