• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Zoom SSH-6 H6 Shotgun mic

Zoom SSH-6 H6 Shotgun mic
 • Zoom SSH-6 H6 Shotgun mic
 • Zoom SSH-6 H6 Shotgun mic
 • Zoom SSH-6 H6 Shotgun mic

De optionele H6 shotgun microfoon voegt een professionele hyper- directionele microfoon toe aan de H6 recorder, waardoor het de perfecte audio recorder is voor iedereen die werkt in film, video of theater.

Lees meer...
€ 149.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

De optionele H6 shotgun microfoon voegt een professionele hyper- directionele microfoon toe aan de H6 recorder, waardoor het de perfecte audio recorder is voor iedereen die werkt in film, video of theater.
Dankzij de drie interne microfoons met digitale signaalverwerking, behaalt de H6 microfoon een frequentie onafhankelijke supercardioid polar patroon. In vergelijking met gewone shotgun microfoon welke werkt met behulp van een akoestische buis, zorgt de H6 voor een sterk directionele pick-up op ongeveer de helft van de lengte.

Shotgun microfoons worden vaak gebruikt wanneer u een microfoon niet direct kan positioneren aan de voorkant van de geluidsbron. Bijvoorbeeld als iemand spreekt voor de camera en u niet wilt dat ze een interview microfoon voor hun mond houden, de oplossing is om een off - screen shotgun microfoon te gebruiken.

Echter, shotgun microfoons zijn niet de audio- equivalent van een fotografische telelens. Hoewel ze het goed doen voor het oppakken van geluiden die afkomstig zijn van een korte afstand, klinken ze altijd beter als ze fysiek dichter bij de geluidsbron geplaatst worden. Als de microfoon meer dan drie meter van het onderwerp af staat, zal het geluid minder van kwaliteit klinken. Hoe verder de afstand word, zal het geluid meer en meer afstandelijk klinken en gaan galmen.

Meegeleverde accessoires

 • SGH-6 shotgun microfoon
 • Hairy windscreen

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.