• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

X-Rite i1 Display PRO

X-Rite i1 Display PRO
 • X-Rite i1 Display PRO
 • X-Rite i1 Display PRO
 • X-Rite i1 Display PRO
 • X-Rite i1 Display PRO

De X-Rite i1Display Pro is een kalibratie en profiling systeem voor uw beeldscherm of projector. De i1Display Pro helpt om ervoor te zorgen dat de kleuren op uw beeldscherm overeenkomen met die in de oorspronkelijke afbeelding of bestand.

Lees meer...
€ 209.00
Webshop: Levertijd 3 tot 5 dagen
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

De X-Rite i1Display Pro is een kalibratie en profiling systeem voor uw beeldscherm of projector. De i1Display Pro helpt om ervoor te zorgen dat de kleuren op uw beeldscherm overeenkomen met die in de oorspronkelijke afbeelding of bestand. De i1Display Pro beschikt over de i1Profiler software voor het kalibreren en profileren van alle moderne beeldscherm en projector-technologieën, waaronder LED en Wide Gamut LCD's. De i1Display Pro is ook spectraal gekalibreerd, waardoor bij voorbereid is op toekomstige weergavetechnologieën.

Het ergonomische ontwerp omvat drie functies - omgevingslicht meting, monitor profilering en projector profilering - in een zeer strak, compact en volledig geïntegreerd apparaat. Een op maat ontworpen RGB filter set biedt accurate kleuren metingen, terwijl het optische ontwerp zorgt voor een meer consistente kleuraanpassing tussen de verschillende typen beeldschermen. Er is zelfs een roterende diffuser arm die kan worden gebrukt als een stand voor tafelblad projector profilering en omgevingslicht meting. De handige geïntegreerde statiefaansluiting is vooral handig voor projector profilering in grotere zalen.

De i1Display Pro biedt zowel Basic als Advanced Modi, waardoor u zelf kunt kiezen welke het beste voor u is. Basic modus biedt een wizard-gestuurde interface met vooraf gedefinieerde opties om het snelst tot een professionele kalibratie te komen. De Advanced modus biedt u gedefinieerde opties voor een meer geavanceerde profilering, om de hoogste kwaliteit kleurreproductie te krijgen op beeldschermen en projectoren. Deze modus biedt ook de mogelijkheid om beeldschermen te testen en tools om de beeldkwaliteit te garanderen.

U kunt profielinstellingen gebruiken op meerdere beeldschermen die aangesloten zijn op dezelfde computer of op meerdere computers binnen een werkgroep. Voor en na foto's laten het resultaat direct zien. Een handige profiel herinnering laat u weten wanneer het tijd is om uw beeldscherm of projector opnieuw te kalibreren.

Specificaties

- Ergonomisch: 3 geïntegreerde functies
- Uitgebreid filter en optische systemen
- Werkt op alle moderne display technologiën
- Upgradeable voor toekomstige technologie
- Roterende Diffuser Arm / Statiefbevestiging
- Basic en Advanced Modes
- Ambient Lichtmeting / Smart Control
- Flare Correctie
- Intelligent Profiling voor kleurnauwkeurigheid
- - Automatische hardware aanpassing

Meegeleverde accessoires

 • USB kabel
 • Software
 • handleiding
 • 2 jaar Nederlandse garantie

Links

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.