• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

miggo Strap and Wrap SLR 90 zwart Opruiming! Op=Op!

miggo Strap and Wrap SLR 90 zwart
 • miggo Strap and Wrap SLR 90 zwart
 • miggo Strap and Wrap SLR 90 zwart
 • miggo Strap and Wrap SLR 90 zwart

De miggo Strap & Wrap SLR is 's werelds eerste camera riem die verandert in een beschermende hoes.

Lees meer...
€ 20.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

De miggo Strap & Wrap SLR is 's werelds eerste camera riem die verandert in een beschermende hoes. Je kunt een digitale spiegelreflex camera comfortabel om de nek dragen, en als je klaar bent met fotograferen wikkel je de miggo gewoon om de camera en kan hij in zo in de (rug)tas. Ontworpen voor zowel rechts- als linkshandige, biedt miggo bescherming aan kleine tot middel grote spiegelreflex camera's met korte tot middellange lenzen door zijn unieke modulaire adapter systeem. Gemaakt van hoge kwaliteit neopreen en lycra, zorgt miggo voor comfort en duurzaamheid samen met een uitstekende bescherming voor de camera. De gevoerde riem kan worden gedragen rond de nek of op de schouder, terwijl het gewicht gelijkmatig wordt verdeeld voor comfort. miggo's speciaal ontworpen multifunctionele vernikkelde stalen schroef dient als een veilige aansluiting op de standaard statiefaansluiting op de camera body. Ook kan de gebruiker alsnog de camera op een statief aansluiten terwijl de miggo is bevestigd. Een flexibele binnenzak is ontworpen om een lensdop in op te bergen.

Specificaties

- Veranderd van een strap in een hoes
- Compatibel met kleine tot medium DSLR camera's
- Gemaakt van energie-absorberende neopreen schuim en zachte lycra.
- Multifunctionele-vernikkeld stalen schroef dient als een veilige aansluiting op de camera en maakt het ook mogelijk om verbinding te maken van een statief terwijl miggo is bevestigd.
- zak voor lensdop
- Lengte: 78 cm
- Breedte: 13 cm
- Gewicht: 0.31 kg
- Rechts / Linkshandig ontwerp

Meegeleverde accessoires

 • miggo Strap & Wrap SLR
 • Multifunctionele vernikkeld staal schroef
 • 2 jaar garantie
 • Handleiding

Links

miggo Strap and Wrap SLR 90 zwart

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.