• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

iMo Camerariem Katoen Regenboog

iMo Camerariem Katoen Regenboog

Simpel maar trendy. Deze lichte camerariem heeft alle kleuren van de regenboog en is aan de binnenkant voorzien van Neopreen. De uiteinden van deze riem zijn voorzien van leer in de kleur cognac bruin, deze zijn zeer stevig en speciaal gemaakt voor het dragen van een camera.

Lees meer...
€ 29.95
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

Simpel maar trendy. Deze lichte camerariem heeft alle kleuren van de regenboog en is aan de binnenkant voorzien van Neopreen. De uiteinden van deze riem zijn voorzien van leer in de kleur cognac bruin, deze zijn zeer stevig en speciaal gemaakt voor het dragen van een camera.

Daarnaast zitten er snelbinders aan deze camerariem en deze zorgen ervoor dat u uw camera snel los kunt klikken van de cameraband. Ook is wisselen van design geen enkel probleem.

De snelbinders zijn erg sterk en zijn getest in combinatie met de nylonbanden op een draaggewicht van 50 kg!

Specificaties

- Lengte: 100 - 125 cm
- Lengte lederen gedeelte: +/- 60 cm
- Lengte bevestiging (verstelbaar): 30 cm
- Breedte bevestiging: 1,1 cm
- Maximaal draagvermogen (getest): 50 kg

Meegeleverde accessoires

 • Afkomstig van iMO Nederland!
 • 2 jaar garantie

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief