• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Angelbird SSD WRK 512GB Ultra-fast SATA3 6GB

Angelbird SSD WRK 512GB Ultra-fast SATA3 6GB
 • Angelbird SSD WRK 512GB Ultra-fast SATA3 6GB
 • Angelbird SSD WRK 512GB Ultra-fast SATA3 6GB
 • Angelbird SSD WRK 512GB Ultra-fast SATA3 6GB

Deze Angelbird SSD WRK 512GB black is een interne SSD-schijf voor zeer snelle en betrouwbare opslag van al uw bestanden zoals films, foto's, muziek en documenten. De SSD kan in de 2.5" bay van uw laptop of met een adapter in uw personal computer geplaatst worden via de SATA 6GB/s interface.

Lees meer...
€ 299.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

Deze Angelbird SSD WRK 512GB black is een interne SSD-schijf voor zeer snelle en betrouwbare opslag van al uw bestanden zoals films, foto's, muziek en documenten. De SSD kan in de 2.5" bay van uw laptop of met een adapter in uw personal computer geplaatst worden via de SATA 6GB/s interface. Met een leessnelheid tot 563MB/s en een schrijfsnelheid tot 297MB/s profiteert u met deze SSD-schijf van snellere laadtijden van programma's en het sneller lezen en wegschrijven van documenten, muziek en films.

Upgrade uw personal computer of laptop met deze SSD-schijf en geniet meteen van een grote winst in snelheid en productiviteit. De SSD maakt gebruik van betrouwbaar en snel Intel NAND geheugen. NAND is een soort flasgeheugen dat beter bestand is tegen beschadigingen dan een traditionele harde schijf. Daarnaast ondersteunt deze SSD-schijf S.M.A.R.T. (Self-Monitoring, Analysys and Reporting Technology). Deze technologie controleert de SSD op een goede en betrouwbare werking.

Specificaties

- SATA 6Gb/s interface
- Snelle en betrouwbare Sillicon Motion 2246EN controller
- Ondersteuning voor S.M.A.R.T.
- Betrouwbare Multi-Level Cel (MLC) technologie
- Hoge kwaliteit aluminium behuizing

Meegeleverde accessoires

 • Afkomstig van Angelbird Nederland!
 • 2 jaar garantie

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.