• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

DJI Ronin MX stabilizer

DJI Ronin MX stabilizer
 • DJI Ronin MX stabilizer
 • DJI Ronin MX stabilizer
 • DJI Ronin MX stabilizer
 • DJI Ronin MX stabilizer

Met de introductie van de DJI Ronin MX stabilizer doet DJI opnieuw een bijdrage aan de professionele cinematografie. Het is daarbij van het grootste belang om direct aan de slag te kunnen zonder vertraging, over absolute stabiliteit te beschikken en geen storende geluiden in uw opname te krijgen.

Lees meer...
€ 1599.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

Met de introductie van de DJI Ronin MX stabilizer doet DJI opnieuw een bijdrage aan de professionele cinematografie. Het is daarbij van het grootste belang om direct aan de slag te kunnen zonder vertraging, over absolute stabiliteit te beschikken en geen storende geluiden in uw opname te krijgen. De MX voldoet aan al deze eisen en is geschikt voor de meeste camera's die tegenwoordig op filmsets worden gebruikt.

De Ronin MX is met recht een stabilizer
Deze Ronin is ontworpen om hoge G-krachten te weerstaan, stabiel te blijven en een rechte horizon te geven bij gebruik op een drone of voertuig. Om dit te bereiken heeft DJI bij het ontwerpen gebruikgemaakt van krachtige motoren en uitmuntende bewegingssensoren. Als u er bijvoorbeeld voor kiest om de Ronin MX aan de M600 quadcopter te bevestigen, legt de controller van de drone ook verbinding met de stabilizer. Bij gebruik op een auto of motor is het mogelijk om een GPS-unit te gebruiken voor pro-actieve stabilisatie.

Vrijheid met 360 graden camera van DJI
Door een ingebouwde slip-ring kan de Ronin MX stabilizer horizontaal volledig ronddraaien voor nog meer creatieve opties. De verticale tilt-as geeft een bewegingsvrijheid van 180 graden van boven naar beneden, waarbij het dus ook mogelijk is om recht naar beneden te filmen. De SmoothTrack functionaliteit, die al bekend was van de Ronin M, zorgt hierbij voor vloeiende bewegingen. Zo hebt u als filmmaker de volledige vrijheid.

Professionele alleskunner
De Ronin MX van DJI is gemaakt van lichtgewicht en tegelijk oersterk magnesium waardoor de stabilizer in zijn geheel slechts 2.77 kilogram weegt. De accu voor de stabilizer zelf is slim geplaatst en het is ook mogelijk om een extra DJI accu te plaatsen om uw videocamera te voorzien van extra stroom. De MX is daarnaast compatibel met de Lightbridge 2, zodat u tot een grote afstand van wel vijf kilometer mee kunt kijken op een monitor.

Specificaties

- Heeft een draagvermogen van 4.5 kilogram
- Op afstand te bedienen met een DJI quadcopter controller
- Ondersteunt Red Epic, Arri Alexa Mini en andere camera's
- Drie modes: upright, underslung en briefcase
- Binnen vijf minuten aan de slag
- Drie-assige stabilisatie
- Weegt 2.77 kilogram

Meegeleverde accessoires

 • Afstandsbediening
 • Tuningstand
 • Afkomstig van DJI
 • Twee jaar garantie

DJI Ronin MX stabilizer

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.