• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Zhiyun Crane 3 Lab + TransMount Handheld Tripod

Zhiyun Crane 3 Lab + TransMount Handheld Tripod

De Zhiyun Crane 3 LAB is een revolutionaire 3-assige handheld gimbal stabilizer en de opvolger van de zeer populaire Zhiyun Crane 2. Deze opvolger heeft een volledig redesign gekregen ten opzichte van de Crane 2. Zhiyun heeft gekeken hoe ze met deze versie het werk van filmmakers makkelijker kunnen maken en daar is de revolutionaire Crane 3 Lab het resultaat van.

Lees meer...
€ 999.00
Webshop: Levertijd 3 tot 5 dagen
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

De Zhiyun Crane 3 LAB is een revolutionaire 3-assige handheld gimbal stabilizer en de opvolger van de zeer populaire Zhiyun Crane 2. Deze opvolger heeft een volledig redesign gekregen ten opzichte van de Crane 2. Zhiyun heeft gekeken hoe ze met deze versie het werk van filmmakers makkelijker kunnen maken en daar is de revolutionaire Crane 3 Lab het resultaat van. Voornamelijk de manier van vasthouden is veranderd. Een conventionele gimbal houd je normaal rechtop, maar Crane 3 Lab heeft een 'sling'-design die je meer vrijheid geeft in je beweging. In plaats van een enkele handgreep heeft de Crane 3 LAB een beugel die werkt als handgreep tijdens normale werking. Ook heeft de gimbal nog een horizontale handgreep aan de voorzijde zodat je de stabilizer met twee handen kunt bedienen.

Door middel van een USB-C aansluiting kan de gimbal verbinding maken met je camera. Zo kun je via de gimbal instellingen zoals de ISO en witbalans aanpassen. Dit kan ook via een app voor op je telefoon, die je via een draadloze verbinding ook als externe display kan gebruiken zodat je precies kan zien wat je aan het schieten bent. Ook vind je op de handgreep een zoomknop en schakelaar voor diafragmaregeling (maar dit is afhankelijk van de combinatie van lens en camera). Een andere nieuwe functie is het vergrendelen van de individuele assen. De maximale belastbaarheid is superieur aan de Crane 2 en de gimbal heeft enkele unieke kenmerken en functies in zijn klasse.

Specificaties

- Draagvermogen: 4,5 KG
- Maximale bedrijfstijd: 18 uur

Meegeleverde accessoires

 • Crane 3
 • Tripod
 • Lader
 • Accu
 • Kabels
 • Case

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.