• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Feiyu-Tech WG2 Wearable Gimbal voor GoPro

Feiyu-Tech WG2 Wearable Gimbal voor GoPro
 • Feiyu-Tech WG2 Wearable Gimbal voor GoPro
 • Feiyu-Tech WG2 Wearable Gimbal voor GoPro

Deze Feiyu Tech FY-WG2 Wearable Gimbal heeft 2 automatische programma's om je action camera te stabiliseren tijdens het filmen. Deze stabilisator plaats je gemakkelijk op iedere GoPro mount

Lees meer...
€ 259.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht
Bestel nu!
 • Geen verzendkosten naar Nederland en België

Omschrijving

Deze Feiyu Tech FY-WG2 Wearable Gimbal heeft 2 automatische programma's om je action camera te stabiliseren tijdens het filmen. Deze stabilisator plaats je gemakkelijk op iedere GoPro mount. In de gefixeerde stand laat je de camera focussen op 1 punt, bijvoorbeeld de horizon. Met de dynamische stand volgt de camera vloeiend al jouw bewegingen. De beelden die je action camera opneemt worden hierdoor trilvrij en zijn daardoor prettig om te bekijken. Dankzij het gewicht van 188 gram is deze gimbal nauwelijks extra ballast voor je mount wat het draagcomfort ten goede komt.

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.