• iDeal
 • Mastercard
 • Visa
Winkelwagen [0]

Caruba TSH-A1 Swinghead

Caruba TSH-A1 Swinghead
 • Caruba TSH-A1 Swinghead
 • Caruba TSH-A1 Swinghead

De Caruba TSH-A1 is een gespecialiseerde driepoot statiefkop voor telezoom objectieven. Zijn Gimbal type design, maakt het mogelijk het objectief rond het centrum van zijn zwaartekracht rond te draaien.

Lees meer...
€ 253.00
Webshop: Tijdelijk uitverkocht
Winkel: Tijdelijk uitverkocht

Omschrijving

De Caruba TSH-A1 is een gespecialiseerde driepoot statiefkop voor telezoom objectieven. Zijn Gimbal type design, maakt het mogelijk het objectief rond het centrum van zijn zwaartekracht rond te draaien. Daardoor is het gemakkelijk erg lange objectieven te hanteren.

Werkt u met een telelens, dan heeft u een stevig statief en een goede statiefkop nodig om een stabiel, scherp beeld te krijgen. Het zogeheten schommelkopsysteem is perfect voor het fotograferen van bewegend beeld, zoals vliegende vogels. De schommelkop (swinghead) zorgt voor een perfecte balans. Zo kunt u uw camera op een eenvoudige manier vloeiend bewegen en schiet u snel scherpe beelden.

Specificaties

- Eenvoudig in gebruik, in slechts enkele minuten opgezet
- Lengte: 60cm
- Onderhoudsvriendelijk: de rails zijn zelfsmerend
- Voorzien van een afstel-/vergrendelknop
- Waterpas
- Te gebruiken op een statief of op een plat oppervlak met de de bijgeleverde voetjes
- Gemaakt van geanodiseerd aluminium
- 1/4"en 3/8" schroefdraad
- Tripod compatibel
- Swivel/Pan Head compatibel
- Afmetingen: 60x9x7cm
- Gewicht: 0.95kg

Meegeleverde accessoires

 • 2 jaar garantie.

Voordelen van het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

 • All risk dekking
 • Werelddekking all risk tijdens vakantie
 • Zeer snelle en eenvoudige schaderegeling
 • Verlengde garantiedekking
 • Zeer laag premiebedrag
Sluit een verzekering af
 • Uw apparatuur altijd verzekerd!
 • Zorgeloos op vakantie

Over het Foto Booms Foto/Video Verzekerings- & Garantieplan

Dit Verzekerings/Garantieplan is een unieke verzekeringsvorm voor kostbare, diefstalgevoelige en/of kwetsbare foto- en videoapparatuur, waarvoor onder een inboedelverzekering géén, dan wel een volstrekt onvoldoende, dekking wordt gegeven. In de regel is onder een inboedelverzekering, maar ook onder bijv. een reisverzekering, slechts een beperkt bedrag opgenomen voor foto/videoapparatuur, waardoor al snel sprake is van onderverzekering. Bovendien geldt voor dit soort apparatuur dan een zeer beperkte nieuwwaarderegeling, die in de praktijk (vaak) dagwaardevergoeding geeft. Een en ander heeft tot gevolg dat, als er al sprake is van dekking, een schade-uitkering behoorlijk kan tegenvallen. Er geldt bij dergelijke verzekeringen ook een hoog eigen risico en voor de risico's waar het echt om gaat (vallen, stoten, diefstal, schade buitenshuis of tijdens vakantie etc.) wordt al helemaal geen dekking geboden. En wat dacht u van de reparatiekosten i.v.m. het herstellen van de apparatuur, wanneer die spontaan is opgehouden goed te werken als gevolg van een gebrek in de apparatuur zelf? Na de eerste (fabrieks)garantieperiode zijn die kosten voor uw rekening en zeker niet gedekt onder een inboedel- of andere verzekering. Het gaat bij dit soort reparatieschaden soms om forse bedragen. Wanneer bijv. een lens van een (video)camera vervangen dient te worden, kunnen de kosten oplopen tot wel € 500,00.

Mede hierom raden wij aan om deze verzekering voor uw kostbare apparatuur af te sluiten. U kunt op onze verzekering pagina precies nalezen wat er allemaal gedekt wordt. Het zal u verbazen.

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief