• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

Canvas is voor schilders, foto's verdienen Xpozer!

Wat is Xpozer?

Xpozer is dé nieuwe manier om foto's haarscherp af te drukken en strak op te spannen. Xpozer is bekroond met meerdere awards en onderscheidt zich door de volgende kwaliteiten:

1. Afdruk in HD kwaliteit
Met Xpozer wordt je foto in HD kwaliteit afgedrukt, waarbij elke pixel telt. Kleuren komen overeen met het origineel, dus blauwe luchten zijn echt blauw en huidtinten zien eruit zoals het hoort. Op deze manier wordt het meest maximale uit je foto gehaald.

2. Superstrakke presentatie door spansysteem
Met het unieke Xpozer spansysteem wordt de foto strak opgespannen, waardoor het lijkt alsof je foto voor de muur zweeft. Je hebt geen lijst, omgeslagen randen of spiegelingen, waardoor alle aandacht naar je foto gaat, 100% foto!

3. Voordelig wisselen van foto
Als fotograaf is het lastig om te kiezen welke foto je aan de muur wil hebben. Met het Xpozer spansysteem kan je makkelijk en voordelig wisselen van foto. Zo hoef je niet bij elke bestelling een nieuw spansysteem aan te schaffen en kan je genieten van al je mooie foto's.

Foto optimalisaties service
Standaard worden alle foto's vooraf gecontroleerd voordat ze uitvergroot en geproduceerd worden. Vaak zien we dat er nog meer uit de foto kan worden gehaald voor maximaal resultaat op groot formaat. Met de foto optimalisatie service (optioneel) wordt je foto geoptimaliseerd door onze foto-expert. De expert kijkt met een professioneel oog naar de foto, waarna deze op verschillende gebieden verbeterd wordt. Deze extra check en verbeteringen geven je garantie dat het meest maximale uit je foto wordt gehaald en dat deze uiteindelijk dus perfect aan de muur komt te hangen, want daar draait het bij Xpozer om. Op verzoek kan je ook om speciale bewerkingen laten uitvoeren als een collage of een zwart-wit conversie.

De foto-expert bekijkt de volgende onderwerpen met een kritisch oog:

  • Noise reduction (ruis verminderen)
  • Sharpening (verscherpen)
  • Lens corrections (lens correcties)
  • Contrast enhancement (contrast verbetering)
  • Spot healing (stofjes, vlekken verwijderen)

Foto's wisselen
Wissel in stijl. Doordat het Xpozer spansysteem herbruikbaar is, kan je gemakkelijk je foto's afwisselen met Wisselfoto's. Een Wisselfoto bestaat uit een losse fotoafdruk met aan de achterzijde de speciale Xpozer hoeken geplakt. Je hoeft dus alleen je oude foto te vervangen door de nieuwe foto. Voordelig en vernieuwend, zo kan je na elke vakantie of na elke fotoshoot je laatste foto's delen in het interieur.

Bestel nu

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.