• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
Sony-RDP-M5iPB

Sony’s luidsprekerstations en hoofdtelefoons


Plug je Iphone/Ipod in en geniet van hifi-geluid uit een gaaf luidsprekerstation. Of heb je het liever draadloos afgeleverd in je oren? Sony timmert flink aan de weg met haar audioproducten en speelt handig in op de trend die de wereld in een vloek en een zucht heeft veroverd: het draadloze tijdperk. Maar voor we airborn geraken, zoals de Belgen zeggen, eerst maar eens even met twee voeten terug op aarde en de Sony luidsprekeroplossingen voor de Iphone en Ipod bekijken. Weet je, er is zelfs al een systeem voor de Ipad.

Sony-RDP-X60iP-luidsprekerLuidsprekerstation voor Iphone / Ipod / Ipad


Als je thuiskomt van je werk of school is je Iphone / Ipod waarschijnlijk al zo’n beetje aan het eind van zijn batterij omdat je ’m die dag zoveel gebruikt hebt. Logisch, je Iphone is je contact met de wereld, je vrienden, blogs, Twitter, Facebook en Hyves. Net als je zin hebt om lekker wat muziek te luisteren begint ie te zeuren over lage batterij. Dat heb jij weer. Een slechter moment kan je niet bedenken. Sony heeft de oplossing bedacht en combineert het nuttige met het aangename. Sony heeft verschillende luidsprekerstations voor de Iphone en Ipod op de markt gebracht. Eentje daarvan steelt echt de show wat betreft sound en looks en is ozo handig want je Iphone of Ipod wordt gelijk ook opgeladen. Je prikt ’m gewoon in het Sony RDP-X60iP luidsprekerstation zoals je hier links op het plaatje ziet en je omgeving vult zich met supersonisch goed stereogeluid. Even lekker relaxen met lekkere muziek na een lange zware dag. Maar deze Sony kan nog wel wat meer dan alleen subliem geluid weergeven en opladen. Zoals bijna alles tegenwoordig kan Sony het ook allemaal draadloos. Okay, het opladen kan nog net niet draadloos maar daar wordt aan gewerkt ;-). Je muziek afspelen vanaf de Iphone en Ipod, ja én zelfs vanaf je Ipad, kan via de draadloze bluetooth techniek. Ach, welke techniek Sony gebruikt zal je een zorg zijn als je maar gewoon lekker draadloos muziek kunt streamen naar je luidsprekerstation. En dat allemaal op een apparaat dat nog gezien mag worden ook. Vet kewl.

Sony-MDR-RF840-RK-draadloze-hoofdtelefoonSony (draadloze) hoofdtelefoons


Nou kan het natuurlijk zo zijn dat je ouders of buren hebt met wat gevoelige oren en klagen over het geluid dat uit jouw supersonische luidsprekerbox komt. Je zult zien dat net als jij die nummer-1 hit downloadt en even vol open draait er iemand op de muur of het plafond begint te bonzen of het wat zachter kan. Daar zit je echt niet op te wachten. Je mag toch ook wel even genieten na een dag hard werken of leren? Ook daar heeft Sony aan gedacht en komt met prachtige koptelefoons met grote zachte oorschelpen die je oren geheel bedekken waardoor elke toon, elke gitaarpingel, elk synthesizergeluidje en elke hoge noot je trommelvlies op volle sterkte en zuiver bereikt. Handig is ook de volumeregeling die gewoon op de koptelefoon zit. Je wilt je gehoor toch niet verpesten?

Slim onderhandelen

Als je het een beetje slim aanpakt heb je nog kans dat je ouders of de buren een spontane donatie doen zodat je deze - uiteraard draadloze - Sony MDR-RF840 RK hoofdtelefoon aan kan schaffen want eerlijk is eerlijk... het is toch ook in hun voordeel? Sommige noemen dat chantage, ik vind het meer passen in de categorie ’slim onderhandelen’. O, en ook dit keer is opladen een piece of cake want je zet ’m gewoon op het station en alles gaat automatisch via elektromagnetische inductie. Een moeilijk woord voor zonder snoertjes. Hartstikke handig dus. Het bereik is met 100 meter uitstekend te noemen, zo kan je ook nog eens naar de winkel lopen met koptelefoon en al.

Review Fotomovo

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief