• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]
studiofotografie-demodag-amsterdam

Gratis Demo Studiofotografie


Heeft u zin om er iets bij te leren? Iets over licht, flitsers en lichthulpmiddelen juist voor als u binnen wilt fotograferen. Kortom wilt u iets leren over studiofotografie en over macrofotografie? Dan zit u nu goed want op 12 november is er een speciale - gratis! - demodag studiofotografie gegeven door - ervaren rot - Herre Terpstra. Grijp uw kans.

Laat het licht voor je werken

Er is een speciale studioruimte opgebouwd aan de van Woustraat 235, recht tegenover onze fotowinkel in Amsterdam Zuid. Daar staat allerlei studioapparatuur opgesteld in een volledig ingerichte studioruimte waarover verteld wordt maar waar u zelf ook mee mag spelen. Foto Booms pakt groots uit en in deze studio vindt u zowel flits als continulicht, verschillende achtergrond systemen ( papier, doek, lichttent ) reflectieschermen en grijskaarten. Aangezien macrofotografie zoveel te doen heeft met goed licht wordt daar ook de nodige aandacht aan besteed tijdens de demo. De demo begint met een introductie over licht. Licht is het basisingredient voor elke foto en enorm belangrijk om een compositie mooi weer te kunnen geven. Of het nou portretfotografie, modelfotografie of productfotografie betreft... goed licht maakt het verschil tussen een middelmatig plaatje en een shot dat de toeschouwer direct aanspreekt en raakt. Fotografie betekent niet voor niets ’schrijven met licht’, letterlijk. Om uzelf de beste kans te geven bij studiofotografie moet u iets weten over de kwaliteit, de richting en de kleur van licht. Leren hoe je het licht voor je kan laten werken en hoe je het meeste uit licht haalt door bepaalde hulpmiddelen zoals snoots, paraplu’s, screens, gobo’s, grids of flag’s te gebruiken. U hoort er alles over tijdens de demo door Herre. En u kunt hem er ook alles over vragen die zaterdag tijdens een kopje koffie en een plakje cake. Van ons voor u.

demodag-studiofotografie-amsterdam-bannerStudiofotografie apparatuur ter plekke

Uiteraard is de toegang tot deze demodag gratis en kunt u tussen 10 en 17:00 uur terecht. Vergeet u niet of camera (en flitser) mee te brengen, dan kan er ook ingegaan worden op de apparatuur die u specifiek zelf gebruikt. Foto Booms levert naast camera’s en flitsers tegenwoordig ook een groot scala aan studiofotografie accessoires: flitssets, continulicht, achtergrondjes en studio-accessoires. Neemt u als u toch in de winkel bent gerust eens een kijkje of laat u voorlichten door onze ervaren medewerkers die van de hoed en de rand weten. Wij wensen u alvast veel plezier op de demodag en hopen u te mogen verwelkomen op zaterdag 12 november tusen 10:00 en 17:00 uur.

canon-check-encleandag-amsterdamBonus voor Canonfotografen

Op diezelfde zaterdag is er overigens ook een Canon check en cleandag maar dan bij ons in de winkel. Ook al gratis. Een bonus van Foto Booms voor de Canonman of vrouw. Tussen 10:00 - 17:00 uur kunt u langskomen om uw Canon SLR na te laten kijken. Tevens kunt u gratis uw sensor laten reinigen door een van de deskundige medewerkers van het Canon service centrum. De afgelopen Check and Clean dagen bij Foto Booms waren een groot succes. De mannen van het service centrum mochten toen op een grote belangstelling rekenen. Zowel voor het reinigen van sensors als het controleren van de conditie van camera was grote belangstelling.

12 november: 2 vliegen in 1 klap; een demo over studiofotografie en check en clean van Canon. Dat is een leuk dagje weg voor de echte fotograaf, u aangeboden door Foto Booms. Tot 12 november dan!

Tekst: Fotomovo

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief