• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

sony_slt-a77Nieuwe Sony SLT-A77


Eind augustus kwam Sony met een nieuwe semi-pro DSLR camera op de markt; de Sony SLT-A77. Een camera waar de look en feel van de Sony A-reeks inzit maar die, zoals gebruikelijk bij Sony, steeds maar beter is geworden. Zo ook deze A77. Door de aanwezige hoeveelheid technologie, aanpassingsmogelijkheden en menukeuzes kunt u er echt alle kanten mee op maar het is technologie waarbij u door de bomen heen wel degelijk het bos nog kunt zien. sony-slt-a77Ja, het is een camera die je op veel momenten technologisch goed kan ondersteunen maar ten allen tijden een camera blijft waarbij je je kunt concentreren op de fotografie zelf. Kijkt u even mee hoe de nieuwe SLT-A77 dat waarmaakt.

Imponerende semi-pro camera

Technologisch is de A77 ronduit imponerend. Een dikke 24 Megapixel sensor met een snelheid van maar liefst 12 foto’s per seconde en dat zonder 1 pixel in te leveren op de resolutie is het gevolg van een vernieuwde snelle processor en een supersnelle nieuwe sluiter. Een sluiter die al constant open staat en bij afdrukken juist alleen nog maar hoeft te sluiten. Daar wordt snelheid mee gewonnen en dat is wat de semi-professional graag ziet. Niet langer wachten tot de camera klaar is voor de volgende opame maar vloeiend en snel fotograferen en filmen. Aan boord gebleven is de translucent-mirrortechnologie van Sony, oftewel een altijd halfopenstaande spiegel waardoor u ten allen tijden live beeld door de elektronische zoeker ziet en altijd in focus blijft. Deze spiegeltechniek zorgt ervoor dat ook tijdens het film de focus immer scherp blijft. Een technologie van Sony waar menig concurrent de vingers bij aflikt. De Focus is daarnaast ook substantieel veranderd en verbeterd. sony-a77-2xlcdHet is nu een supersnelle 19 punts autofocus geworden waar u veel - altijd scherp - plezier aan zult beleven. De A77 is een imponerend stuk gereedschap voor de foto-enthousiast die het hobbyniveau voorbij is en tegen semi-pro aan zit te hikken.

Standaard in-camera

De gebruikelijke zaken die tegenwoordig in veel DSLR’s voorkomen zitten natuurlijk gewoon aan boord bij de Sony. Zelf te programmeren functieknoppen op de body en maar liefst 11 in-camera effectfilters voor die leuke sepia kleur of zwartwit look. Allemaal aan boord maar de Sony onderscheidt zich wel nog steeds extra met de ingebouwde GPS. Het geeft al uw foto’s een geotag mee waardoor u ze makkelijk in Google Maps of bij Flickr op een kaart kunt projecteren. Het kost een ietsepietsie van de acculading maar het voordeel van geotagging weegt daar dik tegenop. Om u meer instelmogelijkheden te geven is de auto-ISO instelling door uzelf te minimaliseren en te maximaliseren zolang u binnen het totale bereik van 100-16000 ISO blijft. 16000 ISO geeft u de mogelijkheid om zelfs in laaglicht-situaties nog goede foto’s te maken. lcd-sony-a77-swiftandtiltEn houdt u van sportfotografie... met een supersnelle 1/8000ste seconde sluitertijd legt u zelfs de snelst geslagen tennisbal of langsracende formule 1 wagen haarscherp vast. En blijft u gewoon lekker afdrukken als u op stoom bent want Sony garandeert maar liefst 150.000 sluiterbewegingen. In de videomodus, uiteraard AVCHD met 1080p60, kunt u indien gewenst zelfs handmatig ingestelde belichting toepassen. Het kan op de automaat maar dat hoeft dus bepaald niet. U bepaalt het allemaal zelf afhankelijk van de situatie.

Uit alle hoeken

Als uitsmijter heeft de A77 een bijzonder helder lcd-scherm op de achterzijde en een klein lcd-schermpje op de bovenzijde. Als u door de zoeker kijkt, kunt u bovendien weer andere info zien dan als u op het lcd backpanel kijkt. U heeft vanuit elke hoek dus én een goed zicht op het beeld én op de gebruikte instellingen. Het lcd-scherm op de achterzijde is door een ingenieus nieuw swiffel en tiltsysteem in elke denkbare hoek te zetten. De Sony SLT-A77, dat is kracht en plezier in 1.Review Fotomovo

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief