• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

gopro-ski-webcam

GoPro Sportscam


Het is het seizoen. Nederlanders trekken er massaal op uit om te gaan skieen in Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk of Italie. De pistes in die landen zijn de laatste tijd volgesneeuwd en de heuvels liggen er perfect bij voor een heerlijke ski-vakantie. Als je naar beneden zoeft brengt dat een prachtig uitzicht en rust met zich mee, vaak mooier dan woorden kunnen beschrijven. En daar komt de GoPro sportscam u te hulp. Want waarom zou u het beschrijven als u het kunt vastleggen? Deze kleine sportscam legt alles haarfijn vast voor u of het nou in stilstaand beeld (foto) of bewegend beeld (HD-video) is. Het product is echt ontworpen voor onderweg, het is klein en heel makkelijk te bevestigen op een skihelm, op een surfboard, een motorbike of zelfs op een auto. En allemaal met bewezen duurzaamheid en stabiliteit. Daarnaast is de apparatuur zeer makkelijk te bedienen; het ene moment kijkt de camera vanaf uw helm de skipiste af en ziet wat u ziet. Met 1 handomdraai staat ie echter gericht op uw gezicht. Kunt u mooi de emotie eens terugzien toen u die toch wel erg steile helling af ging.

gopro-surfcamDoordacht kleinood

De makers van de GoPro Surf, GoPro Outdoor en GoPro Motorsports hebben goed nagedacht toen ze dit product bedachten want alles is erop gericht om uw ervaring haarscherp vast te leggen en met de standaard bijgeleverde bevestigingsmaterialen is de GoPro ook op de makkelijkst mogelijke manier te bevestigen. Snel en veilig en zelfs op uw borst of aan uw pols. Er zit aan alle vier de kanten van de camera een led-lampje waarmee u kunt zien of er opgenomen wordt. Dat is slim bedacht want in het veld kan je niet altijd even rustig op de achterkant kijken of ie het doet, nee je zit midden in de actie en de camera moet het nu doen. En dat doet deze GoPro. Altijd en telkens weer.

Foto en Video

Dan even een kijkje in het technische kunnen van de GoPro want dit is bepaald geen wegwerpcamera hoor. De Goproïs doen qua kwaliteit en snelheid niet onder voor professionele apparatuur. Met 10 fotoïs (van 11 Megapixels) per seconde (klasse 10 SD card benodigd), die bovendien met een timelapse in te stellen zijn, bent u menig gewone camera te snel af en met de ragfijne levensechte HD (1080p) video kunt u eindelijk tijdens de apres-ski uw ongelovige vrienden bewijzen wat u onderweg allemaal gedaan en meegemaakt hebt. Ze zullen steil achterover slaan als ze u bezig zien. Althans van de kwaliteit van de beelden zullen ze versteld staan, of ze dat ook van uw stunts zijn is aan u. De hoek die u gebruikt bij het filmen/fotograferen is flexibel in te stellen. Zo zijn er 3 beeldhoeken; Wide 170 graden, Medium 127 graden en Narrow 90 graden. Wist u trouwens dat de GoPro tot 60 meter onder water blijft functioneren en de waterdichte behuizing gewoon standaard meegeleverd wordt? Over uitgebreid gesproken zeg.

skicam-gopro-op-helmGadgy Accessoires

Alhoewel de GoPro standaard al behoorlijk uitgebreid geleverd wordt, zijn er voor de liefhebber nog wel wat extra bijzonder leuke accessoires verkrijgbaar. Zo is er de Floaty Backdoor. Klinkt exotisch en kan ook als zodanig ingezet worden in een caribische zee want het zorgt ervoor dat de GoPro doodleuk op het water blijft drijven en vanuit dit unieke standpunt opnames maakt. De Helmet Front Mount en de Head strap zorgen er allebei voor dat u opnames vanaf uw hoofd, dus uw gezichtspunt, kunt maken. De Wrist Housing en de Chesty Mount bevestigen de camera stevig voorop uw borst of gewoon makkelijk om uw pols als een horloge. Arm optillen en filmen of fotograferen maar. Natuurlijk zijn er ook extra oplaadbare accu’s te koop en speciaal materiaal voor op de surfplank. De laatste handige uitbreiding betreft de GoPro LCD BacPac, een portable LCD scherm waarop u uw beelden lekker groot kunt bekijken in uw hotelkamer of in de apres-skibar. Kijkt u wel uit dat u er geen Jagermeister op morst? Bekijk de GoPro-accessoires.

Ook voor u

Of u nou een atleet, amateur surfer, profi motorbiker of skiende toerist bent... een van de GoPro sportscams is uw oplossing tot het vastleggen van spectaculaire beelden, in een handomdraai, hoge kwaliteit en op een veilige manier. Foto Booms levert al uw online bestellingen binnen 1 werkdag. Bestel dus vandaag deze prachtige gadget nog.Review: fOtOmOvO

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief