• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

Contour Sport Cam Review

 

 

gps coordinaten

Sport camera’s of zogeheten Pov camera’s, waarbij de afkorting staat voor point of view, nemen precies datgene op wat je ziet.

Tegenwoordig telt een camera niet meer mee als deze geen full hd ondersteunt, maar wat kun je doen om op te vallen ?

De mensen bij Contour hebben goed hun best gedaan om net dat beetje extra te bieden: GPS. Nou worden niet alleen je waanzinnige capriolen opgenomen maar ook hoe snel je wel niet ging en waar je al je stunts uithaalde.
En met de optionele connect view card accessoire kun je een iPhone of iPod gebruiken als draadloze viewfinder en remote.

 

 

optionele accessoiresDe Contour HD lijkt verder veel op zijn voorganger met een paar kleine maar zeer doeltreffende aanpassingen, zoals de iets verhoogde slider bovenop met rubberen nopjes, waarmee je de opname start en stopt zonder je heerlijk warme handschoenen ook maar uit te trekken.
Ook de batterijklep is nu van hard plastic en voorzien van een veer en schuifslot wat een hele verbetering is. De rest van de layout is hetzelfde gebleven en lekker vertrouwd.
Aan de binnenkant zit ook een schakelaar waarmee de gebruiker kan kiezen tussen een tweetal configuraties welke in te stellen zijn door middel van de bijgeleverde software.


Wanneer u dus een goede waterafstotende pov camera met een groot arsenaal aan optionele accessoires zoekt dan bent u bij Contour aan het juiste adres.
Voor het geld hoeft u het niet te laten, want een contour ROAM heeft u al voor 199 euro en de full HD variant heeft u al vanaf 270 euro.

Dus kom naar de winkel of surf naar onze webshop, want voor 17:00 uur bestelt en betaalt heeft u de volgende dag in huis. Dan kunt u gelijk gaan oefenen met uw stunts.

 

 

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief