• iDeal
  • Mastercard
  • Visa
Winkelwagen [0]

Onderwaterfotografie voor iedereen

filmen-onder-water
Keken we vroeger met veel bewondering naar de opnames die Jacques Cousteau (voor de jongeren onder ons: een bekend onderwaterfilmer uit de jaren 80) onder de zeespiegel maakte, nu is dit hoogstandje voor iedereen bereikbaar. Gewoon met uw eigen compactcamera. De wereldzeeen gaan voor u open tot op een diepte van 40 meter. Al raden we u aan zo diep niet te duiken op 1 enkele ademteug. Dat schijnt wat problemen te kunnen geven bij terugkomst aan de oppervlakte. Maar even terug naar de wondere wereld van de zeeen en meren, en uzelf als de regisseur van uw eerste onderwaterfilm. De onderwaterbehuizingen van Seashell zijn geschikt voor (bijna) alle compactcamera’s en laten zich gemakkelijk bedienen, u drukt namelijk alleen nog af. Lees even mee over hoe en wat en de mogelijke toepassingen.

Hoe en wat, het is simpel

Met een behuizing van Seashell kan nu zo’n beetje elke compactcamera op voor zijn duikbrevet. De onderwaterbehuizing is namelijk zo gemaakt dat deze voor praktisch elke compactcamera (zie lijst) geschikt is, of heel simpel geschikt te maken is met de bijgeleverde adapter. En wees niet bang, je hoeft er bepaald geen raketgeleerde voor te zijn om de adapter aan je eigen compactcamera aan te passen. Bovendien is er een duidelijke handleiding bijgeleverd en natuurlijk kunt u onze medewerkers als u in de winkel koopt altijd om advies vragen. We zijn er voor u en helpen u graag bij zo’n leuk nieuw experiment als onderwaterfotografie. De behuizing die om de compactcamera gaat maakt het onderwater wel heel simpel voor u. Er is slechts 1 knop en dat is de afdrukknop. Gewoon schieten dus zoals u gewend bent boven water. Mocht u toch speciale instellingen willen gebruiken dan moet u deze toepassen op de camera voordat u onder water verdwijnt. Op weg naar Jaws (voor de jongeren onder ons: een griezelfilm over een haai uit jaren 70) of misschien bewijst u zelfs wel het bestaan van het monster van Lochness.

seashell-onderwaterfotografie-voor-iedereenMulti-Toepasbaarheid

De behuizing is zo om te bouwen naar een andere compactcamera als u een nieuwe mocht kopen in de toekomst. Het is dus een lange termijn investering en geen weggooiertje. Wel zo milieubewust en vooral goed voor uw portomonaie. Naast uitstekende opnames onder water is de behuizing zo robuust gemaakt dat u ’m ook ter bescherming van uw camera kunt gebruiken op het strand, in de plensende regen, in de sneeuw of andere omstandigheden die gewoonlijk niet zo heel erg goed voor uw compactcamera zijn. Er gaat dus nog een wereld voor u open. De behuizing weegt maar iets meer dan 3 ons maar door de druk onder water voelt u dat gewicht niet trekken. Sterker nog, als u ’m per ongeluk loslaat drijft ie vanzelf naar de oppervlakte.

Uw plezier vergroot

Gaat u dit jaar naar de Middelandse zee, naar het zwembad twee buurten verderop of naar de prachtige Barrier Reefs rond Australie dan is de Seashell behuizing een regelrechte aanrader en naast een uitbreiding op uw camera ook een enorme uitbreiding van uw mogelijkheden en uw plezier in en onder het water. U kunt de Seashelll vandaag nog bestellen en dan is ie de volgende werkdag, uiteraard zonder bezorgkosten, bij u. Wij wensen u er veel plezier mee en stuurt u ons eens een mooie onderwaterfoto als u terugkomt voor op ons Foto Booms facebook. U kunt de vakantiefoto’s natuurlijk ook laten afdrukken in een prachtig fotoalbum.

Review door fOtOmOvO

Adres

van Woustraat 242
1073 NC Amsterdam
Tel: 020-6620666
info@fotobooms.nl

Openingstijden

Inruil en inkoop

Agenda

Nieuws

Nieuwsbrief


Leasen van Sony apparatuur tegen 0% rente.